Συνηθως τετοια θεματα , ειναι θεματα συμπεριφορας ως προς τους αλλους. Αλλα ειναι πολυ μα παρα πολυ δυσκολο να τα εντοπισουμε και κανουμε υποθεσεις που μπορει να μην εχουν καμμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Συνηθως τετοια θεματα , ειναι θεματα συμπεριφορας ως προς τους αλλους. Αλλα ειναι πολυ μα παρα πολυ δυσκολο να τα εντοπισουμε και κανουμε υποθεσεις που μπορει να μην εχουν καμμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Ανάλογα ποσο προκλητικά ντύνεται κάποια..σε ολά υπάρχει μια κλιμακα ε?αμα είσαι ρεντικολακι θα το σκεφτώ να κάνω παρέα μαζί σου και όχι απο ζήλια ή ανταγωνισμό.
αντικειμενικα κατι αλλο θα ηθελα να κανω με καποια που ντινετε προκλιτικα και οχι παρεα.αλλα παντα εξαρτατε τον χαρακτιρα του ανθρωπου.αμα το αξιζες θα σε επιθα να εχεις ενα οριο στο "προκλιτικα".αλλα οι περισοτερες αναλωνονται σε αυτο που δεν εχει ορια
αστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Touch_The_Sky
ΠΟΑΝΩ ποιοι ειναι οι σκοποι σου για το κοριτσι και ζητας στοιχεια που μενει??? :P
Γυναίκα είμαι καλεεεεεεε. Έλεος εδώ μέσα. Φιλικά ρώτησα. Ήμαρτον.
Καλα δεν ηταν αναγκη να κανεις edit και να μην βγαινει ακρη τωρα..Εξαλλου και γω χιουμοριστικα ρωτησα εξου και το <:P>..:)
αν εισαι γυναικα, η απαντηση μου ειναι ακριβως η παραπανω.
επισης, το ΠΟΛΥ προκλητικο ντυσιμο, σπανια ειναι καλογουστο. ταιριαζει καλυτερα σε ηλικιες κατω των 30 και συχνα φλερταρει με την μπασκλασαρια. θα σε πηδηξουν αρκετοι, αλλα μετρα ποσοι θα θελουν να σε κυκλοφορησουν...
πολλες φορες, εκτος απο ανασφαλεια και διαθεσιμοτητα, δειχνει αλλα προβληματα, οπως εκτος τοπου και χρονου ατομο (πχ σουπερ μινι σε γυναικες ανω των 40, εκτος παραλιας),που εκθετει την παρεα, ειτε ειναι γυναικες ,ειτε ειναι ανδρες.
αν εισαι ανδρας, απλα κανεις την πλακα σου, περιμενοντας να δεις ποσοι θα τσιμπησουν και θα τρεξουν στα πμ (να ξερεις τι σου γινεται και απο ανταγωνισμο εδω μεσα) :p :p
p.s.
προς επιδοξους μνηστηρες: φανταστειτε το ξεκωλο που ονειρευεστε να σας βγει ενας χοντρουλης και κοντουλης που θα γελαει με τα μηνυματα σας κατω απ την μουστακα του... :D
Ποπο πρεπει να γινεται της πουτ@ν@ς με τα πμ ε???
Ειναι τραγικο παντως αν καποιοι εκμεταλευονται καταστασεις για να βρουν γκομενα-πηδηξουν...Εναν χαβαλε δημοσια οκ να τον κανουμε για τετοια 'ελαφρια' θεματα.
Εγω στο κυκνακι εχω στειλει ενα πμ παντως!! :)
Axxx αυτες ειναι ηλικιες...Ποτε ημουν εγω 22 και ποτε μεγαλωσα!!!
Εγώ πάντως θέλω να σου στείλω γιατί θέλω να κάνω καινούργιες φίλες. Αν είσαι όντως κοπέλα και ψάχνεις όντως φίλες μπορείς να μου στείλεις. Δεν ξέρω πως στέλνουμε πμ
δε μπορεις να στηλεις πμ μεχρι να συμπληρωσεις 50 μυν περιπου