κ μετα αμα σας τη πεσουν τα καιρικα φαινομενα θα πειτε κ οι δυο μαζι το πατερ ειμων https://www.youtube.com/watch?v=YScerAJtLuw
κ μετα αμα σας τη πεσουν τα καιρικα φαινομενα θα πειτε κ οι δυο μαζι το πατερ ειμων https://www.youtube.com/watch?v=YScerAJtLuw
Είμαι συμπαθητική,αλλά και μικρότερη να ήμουν δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω σε αυτή τη φάση της ζωής μου στο εξωτερικό ΚΕΝΟ εδώ είναι η οικογενειά μου,τα οικονομικά μου και πολλά άλλα πράγματα.χαίρομαι που σου είμαι συμπαθής πάντως.
Και γενικά δεν επιδιώκω να κάνω γνωριμίες από αυτό το σάιτ,που ο καθένας λέει τα εσώψυχά του....το ίδιο σε συμβουλεύω να κάνεις και εσύ-ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου γυρίσει μπούμερανγκ μία κατάσταση....
Υπάρχει τόσος κόσμος εκεί έξω που μπορεί να συνταυτίζεται με τις απόψεις σου και καλό είναι να κάνεις μία σχέση για να εχεις κάποιον στο πλευρό σου όσο θα είσαι σε ξένη χώρα...
Φιλικά....
Αλέξανδρε έχεις δίκιο και εγώ συμφωνώ πολύ με τη στάση σου για μετανάστευση-είναι σίγουρα κάποιες χώρες πολύ καλύτερες από την Ελλάδα και σέβονται τον άνθρωπο πολύ περισσότερο απ'ότι η Ελλάδα τον Ελληνα,αλλά από την άλλη σε μία ξένη χώρα είσαι πάντα ξένος....από την γλώσσα μέχρι τα έθιμα και ένα σωρό άλλα πράγματα που είσαι υποχρεωμένος να υποστείς για να προσαρμοστείς στο καινούργιο κλίμα.
Εξάλλου θεωρώ ότι καλό είναι να αγωνιζόμαστε και στο να κάνουμε καλύτερη την χώρα μας στο βαθμό που μπορούμε,στα δύσκολα πρέπει να είμαστε δυνατοί και να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο.Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο αλλά και η "φυγή" δεν είναι πανάκεια.
εγω βασικα η μονη χωρα που ταξιδεψα κ ηταν φιλικη μαζι μας ηταν η ιταλια οι υπολοιποι απο τους γερμανους (που τους λατρευω φυσικα) κ τους υπολοιπους σκανδιναβους βλεπουν ξενους απο τα βαλκανια κ ψαχνουν τα χαπια τους αφου φαντασου βρισκομουν σε ενα λουναπαρκ στο κεντρο του αμστερνταμ κ ο σεκιουριτι με εσπρωχνε εξω ρατσισμος στο φουλ
ουτε κι εγω επιδιωκω, απλα σου λεω οτι μου εισαι συμπαθης τελευταια γιατι συμφωνεις σε πολλα.
οι γνωριμιες απο αυτο το φορουμ για μενα τελειωσαν καπου το 2011, μετα απο κανα δυο που εκανα χωρις να ξερω τι παιζει.
απ'το ελλαδισταν ομως τα μαζευω και ξεκουμπιζομαι το συντομοτερο γιατι δεν αντεχεται αλλο η αρρωστια εδω.
οπουδηποτε καλυτερα απο εδω! εδω και μονο τις ειδησεις αν ακους σε πιανει καταθλιψη και τασεις αυτοκτονιας. δε μπορω να ανηκω πλεον στο ελλαδισταν.
Γενικώς με ολά αυτά που συμβαίνουν στην ανθρωπότητα,όχι μονο στην Ελλάδα ,όποιος πει οτι δεν είναι κοντά στα λεξοτανιλ είναι ψεύτης.
κ θυμαμαι σε αλλο επισοδειο που πηγα να μπω σε μια τουαλετα στη φρανκφουρτη κ η καθαριστρια με τραβαγε απο τη μπλουζα. κ της λεω αι ντοντ σπικ γκερμανι κ μετα της λεω αι ντοντ σπικ ιγκλις κ μετα κατεβασε τα μουτρα κ πηγε εξω
κ θυμαμαι σε ενα αλλο επισοδειο που μπηκα σε μια τουαλετα στη ρουμανια κ η καθαριστρια μου ζηταγε λεφτα κ γω της ελεγα στα ελληνικα αντε αγιογδιτησα παρε χχαχαχχαχχαχαχχαχαχχαχααχ χαχααχαχα
λιγη ευγνωμοσυνη δεν εβλαψε ποτε κανεναν. Αντιθετως.. η αγνωμοσυνη βλαπτει. Ας πω κι εγω με τη σειρα μου οτι ειμαι πολυ ευγνωμωνγια ολα αυτα που συμβαινουν καθημερινα στη ζωη μου. Ειμαι ευγνωμων και για τα "δυσαρεστα" γιατι περνωντας μεσα απο αυτα γίνεσαι δυνατος και ανεξαρτητος. Και αν εισαι δυνατος και ανεξαρτητος τοτε μονο ισως βρεις την ηρεμια και την ευτυχια. Ευχαριστω.