Originally Posted by
Fearfull
κερασι, ειλικρινα ψαχνω μα βρω τον εαυτο μου. Δεν εχω κατηγορω, ειλικρινα παραθετω γεγονοτα. Ισως να ξαναδιαβασεις τα ποστ μου, ισως εγω δεν εγινα σαφης και κατανοητος. Οσον αφορα τον γαμο, ναι σαν προοπτικη τον κουβεντιασε, αλλα προχωρησε παραπερα. Εγραψε λιστα καλεσμενων, εψαχνε ημερομηνιες...ζητωντας δαχτυλιδι. Το εκανα και εκει ζητησε χρονο.
Οσον αφορα το σεξ. Εχει μια σταση παγερη. περιμενει μονο απο εμενα τα παντα και πολλες φορες ειναι επικριτικη οτι δεν της την πεφτω.
Αν ημουν ενα δριμυ κατηγορω θα ηταν ευκολο να χωρισω. Εκει δυσκολευομαι, γιατι την αγαπαω. Το συνεχιζω να ειμαι εκει, ειναι οτι γινεται και τωρα. περιμενω να ερθει κοντα μου....ερχεται μονο οταν υπαρχει κατι να την φοβιζει και ψαχνει στηριγμα και χαδι. που το προσφερω απλοχερα. Οταν δεν υπαρχει τετοιο θεμα...ειμαι απων απο τη ζωη της.
Με τον πρωην σεν μιλαει. εχει ομως επαφη με τον αδερφο του ( παλιοι φιλοι) και διαπιστωνω απο το ιστορικο της στον υπολογιστη οτι τον τσεκαρει σε σαιτ κοινωνικης δικτυωσης....οπως τσεκαρει και κοπελες που του κανουν λαικ. Απο την αλλη βεβαια τσεκαρει και δικες μου φιλες που κανουν λαικ. Σαν να ζηλευει και τους δυο ενα πραγμα...που αυτο με αφηνει αφωνο και με απορια.
Και ναι, μου αρεσει η κουβεντα. θεσε οποιο αλλο θεμα βρηκες στο ποστ μου.