:P....
:P....
Κοιτα ειμαστε το 1% του πληθυσμου...δηλαδη πολλοι θα μπορουσαμε να τιναξουμε τα ταμεια...ναι σε μερικους δινει...σε αλλους οχι...Quote:
κανενα επιδομα η πολιτεια δινει σε ατομα με διαγνωσμενη σχιζοφρενια?....αλλα θα μου πεισ τετοιοι αχρηστοι που ειναι...
aa..παλι καλα.. ποσα??.... και καλα με κριτηριο την σοβαροτητα?..αν ειναι δυνατον..ολοι ξερουμε πωσ η προληψη ειναι η καλητερη θεραπεια... και δεν δινουν σε ολουσ?....αχριστοι παιδι μου... (ε μα πωσ στο καλο γραφεται αυτο?)
ουτε σε εμασ τα ατομα με ψωριαση (επισεισ 1%) δεν δινουν τιποτα...
Και δεν το χρειαζομαι...προς το παρον...προσβαση στα φαρμακα θελω μονο τιποτα αλλο...καλα τα καταφερνω.
σιγουρα...απλα ξερεισ και ενα βοηθημα ειναι παντα βοηθημα...λιιιιγο λιγοτερο αγχοσ...
Ελπιζω τα κριτηρια να ειναι αντικειμενικα και οχι...ξερετε τι εννοω...γιατι μερικοι τα χρειαζονται αυτα τα χρηματα...δεν ειναι πολλα οχι.Quote:
και καλα με κριτηριο την σοβαροτητα?..
Τωρα τι βλεπουν οι γιατροι σε εναν ασθενη...μυστηριο...εγω δεν βλεπω τιποτα συνηθως...δεν κανω για γιατρος:P
Συγγνωμη για το off topic
Ξερεις φυσικα οτι εαν παρει καποιος αυτο το επιδομα μπορει να δουλεψει μονο \"μαυρη\" εργασια...δεν μπορεις να δουλευεις κανονικα και να εχεις και το επιδομα...βεβαια ολα γινονται.Quote:
απλα ξερεισ και ενα βοηθημα ειναι παντα βοηθημα...λιιιιγο λιγοτερο αγχοσ
Quote:
Originally posted by olorou
Αν θα ʽπρεπε να ερμηνεύσω τη φράση
Quote:
«Η αγάπη για έναν είναι βαρβαρότητα : γιατί εφαρμόζεται σε βάρος όλων των άλλων.»
, θα έλεγα ότι αποδίδει ακριβώς το χριστιανικό πνεύμα. Η αγάπη πρέπει να ʽναι αδιάκριτη και αμέριστη. Γίνεται αυτό. Δεν είναι ουτοπία. Εξάλλου το να κάνει κανείς διακρίσεις - όπως όλοι λίγο πολύ - είναι άδικο, γιατί όλοι την αξίζουν και τη δικαιούνται. Αλλά γιατί να μας απασχολεί κάτι τόσο ιδανικό; Εδώ ζήτημα είναι αν κανείς αξιωθεί να αγαπήσει έστω και μισόν άνθρωπο στη ζωή του όλη...
Ο Νίτσε ήταν μακράν άθεος και αντιχριστιανός. Με τη λέξη βαρβαρότητα εννοεί την ανήθικη ηθική του προσκολλήματος της αγάπης η έρωτα, και το ανελεύθερο πνεύμα που αυτή επισύρει. Μιλώντας πάντα για τον ιδανικό άνθρωπο, αυτόν που υπερνικά τα πάθη και τις αδυναμίες του, καταλήγει στο ότι η αγάπη είναι ένα \" αδύναμο \" συναίσθημα άρα βάρβαρο. Ουδόλως εννοεί οτι πρέπει να αγαπάμε όλο τον κόσμο με την χριστιανική έννοια. Ακόμη περισσότερο όταν το αγαπάτε αλλήλους είναι απο τη θρησκεια συνυφασμένο με το \"αγάπα και τον εχθρό σου \"
ουυουουουουο....κιπακο μου 888 μηνυματα....συμβολικο... :P...μη με παρεξηγεισ με εχει πιασει η βλακεια μου...
Σίγουρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει θεραπεία μετα τη ψύχωση. Μάλον έχεις κολήσει στα βιολογικά αίτια και ξεχνάς οτι υπάρχει και μια αλήθεια ακόμα.Quote:
Originally posted by Adzik
..ολοι ξερουμε πωσ η προληψη ειναι η καλητερη θεραπεια...
Quote:
Ο Νίτσε ήταν μακράν άθεος και αντιχριστιανός
Δεν ελεγε καπου οτι κοντα στον \"υπερανθρωπο\" ειχε φτασει ο Χριστος αλλα πεθανε πολυ νεος ή κανω λαθος?
Αθεος ηταν ναι.
Να τα χιλιασεις εσυ...κοντα εισαι...988...παιρνεις το τιτλο του posting freak ή κατι τετοιο απο το φορουμ στα 1000 νομιζω.Quote:
ουυουουουουο....κιπακο μου 888 μηνυματα....συμβολικο... :P...μη με παρεξηγεισ με εχει πιασει η βλακεια μου...
Ειρωνια...ή διαφωνειτε με το παραπανω?Quote:
Nietzsche\'s life was not the best. Because of severe headaches, he had to resign as a university professor. He traveled around in Europe, and wandered around in the Swiss Alps, with poor physical health in a universe which, according to him, was without objective meaning. In 1888, Nietzsche turned mad, because of the effects of syphilis. Since then he was dependent of his sister and mother. Ironically, Nietzsche became absolutely dependent on empathy and love -- the cardinal virtues of Christianity.
Η αγάπη είναι μια έννοια μοναδική για τον κάθε άνθρωπο. Με αυτό το κριτήριο νομίζω πως δεν μπορεί να υπάρξει μια γενική θεωρία για την αγάπη όπως και για πολλά απλά πράγματα στη ζωή. Όταν κάποιος αγαπάει δεν σκέφτεται το γιατι και πώς..Quote:
Originally posted by liberchild
Αν το δούμε φιλοσοφικά η φράση θέτει ως προυποθέσεις το άτομο και την επαφή του με τον κόσμο. Όταν αγαπάμε αισθανόμαστε όμορφοι ότι και να κάνουμε. Με αυτό το κριτήριο κάποιος που δέν αισθάνεται όμορφος αισθάνεται αδύναμος να αγαπήσει.