Αχαχαχα "Θα σε πείραζε αν πάμε το καλοκαίρι παραλία και πούμε και σε αυτόν ρώτησε πριν κατι μήνες" :P :P
Printable View
καλα που δεν καταλαβαινει οτι την κοιταζει χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα χαχαχαχα
καλο κι αυτο και το χαβεις εσυ χαχαχαχαχαχα
συντομα θα χωρισετε δεν ειναι καταστασεις αυτες που περιγραφεις με τους κολλητους των κολλητων των πρωην
Την κοπελα σου μου φαινεται την κολακευει ολο αυτο και αυτο ειναι το χειροτερο.Αν μου λες οτι φασωθηκε μαζι του απο ανασφαλεια γαμα τα.Εγω συμφωνω με το κερασι παντως.
Καλα την κολλητη δεν την πειραζει που ο γκομενος της κανει σαν μαλακιστηρι?
Το σαν τι το θελεις???
μάλλον όσο σε περιμενε που λες εταζε στον πρωην αυτά που κοιτάει τώρα σαν απλήρωτος εργάτης τα δεδουλεμενα του
kerasi τι εισαι ο νταβας τις γειτονιας σου χαχαχαχα ακου που θα της πεις τον κοψει απολυτα.οπα ρε τυπε οπα!!!
penlix μαν τι να σου πω δεν θα ειμουνα καθολου πολιτισμενο.μια δυο φορες οκ δεν θα μιλαγα.τριτη φορα θα με καταλαβαινε οτι τον κοιταω ενω κοιταει και αυτος, τεταρτη φορα θα γελουσα, πεπτη φορα ειχε φαει αναποδη και αμα ελεγε και τιποτα θα τον εκανα να μην μπορει να δει στο μισο μετρο
ρε λες και διεκδικιτε την αγαπη της ζωη σας ολοι.ενταξη θα φαει πακετο στην τελικη θα χωρισουν.τωρα να προσπαθεις να τα φερεις ετσι ωστε να μην βρισκονται χεστα.το θεμα ειναι να τον ξεκοψει αυτη μπροστα σου!!
πάντως πρέπει να παραδεχτουμε πως είναι ηδονικο να πειραζεις την κοπελα κάποιου αλλου μπροστά του
είναι ζωικό γνωρίσμα των αρσενικών και οποίος αμφισβητήσει είναι ψεύτης
χαχαχχαχααχαχαχχαχαχαχαχχ αχαχαχχαχαχαχα
πες του να νοικιασει μια μαυρη με κατι βυζια να για να βγαλει τα αποθημενα του χιχι.....
σιγα μην ειναι κ του κατηχιτικου αυτες συνηθως εχουν τα μεγαλυτερα πρωσοντα οι αθωες.Quote:
.με ενοχλεί σε γενικές γραμμές γιατί είναι αθώα και δεν πιάνει απο τέτοια πάρα πολυ.
κ που να την εβλεπε κ γυμνη θα ειχε αληθορισει
χαχαχαχχαχαχαχχαχχαχαχαχχ αχαχαχαχα....
κ γω που νομιζα οτι αυτο ειναι δικο μου μονο κολημα.Quote:
πάντως πρέπει να παραδεχτουμε πως είναι ηδονικο να πειραζεις την κοπελα κάποιου αλλου μπροστά του
εμεις οι δυο έχουμε ξανά μοιράσει γλέντι παλιά σε κάποιο θέμα