Originally Posted by
Diana1982
Παναγιώτη...........έχεις απόλυτο δίκιο...σε όοοοοοοοοοοοοοοοσα και αν λες και ευχαριστώ για το μήνυμα που έστειλες!
Ξέρεις γιατί σε ευχαριστώ;
Γιατί ακριβώς αυτό που περιγράφεις το έχω βιώσει απόλυτα και μέσα στο πετσί μου ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΜΩΣ!
Ακόμα και σήμερα είμαι αδύναμη να εργαστώ λόγω κατάθλιψης και μερικής κοινωνικοποίησης.
Ξέρεις πόσες φορές με είπανε τεμπέλα,ενώ εγώ ήθελα να εργαστώ και να δημιουργήσω στα καλύτερα μου χρόνια;
Ξέρεις πόσα χρόνια υπέφερα; Τώρα είμαι 32 και μόλις έχω αρχίσει να βγαίνω από τον κυκαιώνα.
Απλά φιλαράκο μου καλέ.....δεν μπαίνεις σε ένα φόρουμ να πεις "παιδες αυτοκτονώ"
Οχι απλά πέρασα αυτά που περιγράφεις αλλά ίσως και ακόμα χειρότερα...αλλά δεν σκέφτηκα όμως να αυτοκτονήσω ρε Παναγιώτη....όση απόγνωση και αν έχεις δεν μπορώ να ακούω τέτοιες παπαριές,μπορεί το παιδί να βρίσκεται σε απόγνωση,αλλά δεν λές "θα αυτοκτονησω και θα γίνω πρωτη είδηση χαχαχα"
Δηλαδή γελιοποιεί την σοβαρότητα της κατάστασής του.
Δεν θα ήταν καλύτερα να μιλήσει με κάποιο ειδικό;
Με κάποιον ψυχολόγο;
Να μας ρωτήσει να του πούμε κάποια πράγματα;
Γι αυτό απάντησα"για την ηλικία σου...καλή και η......"
Οσο για το σεξ και για την εργασία,απλά ήθελα να υπενθυμίσω πως δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεται τόσο απαισιόδοξα σε αυτήν την ηλικία,ενώ δεν έχει ζήσει απολύτως τίποτα!
Τον ρωτάω να μας πει για ποιό λόγο τον κορόιδευαν στο σχολείο και γιατί τον θεωρούσαν οι άλλοι κατώτερο και αντί να μου απαντήσει για να μπορώ να πιαστώ από κάπου και να συζητήσω,απαντάει"Θα αυτοκτονήσω απλά δεν ξέρω με ποιό τρόπο"
Οπότε του λέω και εγώ,με το καλό αλλά από μας δεν θα πάρεις οδηγίες χρήσης.