γιατι εδω μεσα σε ξερει οποιος σου λεει την γνωμη του??ή ξερεις εσυ οσους δινεις την γνωμη σου??μην εισαι αρνητικος.τα προβληματα τους ξερεις οχι τους ιδιους σαν ανθρωπους, το ιδιο και ο αγνωστος που θα μιλησεις
Printable View
γιατι εδω μεσα σε ξερει οποιος σου λεει την γνωμη του??ή ξερεις εσυ οσους δινεις την γνωμη σου??μην εισαι αρνητικος.τα προβληματα τους ξερεις οχι τους ιδιους σαν ανθρωπους, το ιδιο και ο αγνωστος που θα μιλησεις
εχεις αγρια μεσανυχτα εχω γνωστους εδω μεσα απλα μεσα σε τοσα ονοματα δε μπορεις να βρεις πιοι ειναι...
καλα οκ μανο κανε δουλεια σου.απλα δοκιμασε το και θα καταλαβεις.παρεα να βγαλεις το βαρος σου θα σου κανει οχι ψυχαναλιση!!
Εγω νομιζω οτι ειναι μια φαση. Μεγαλη ισως αλλα φαση!!
Και εχω εχω ψιλοχαθει και αποξενωθει απο φιλους αλλα ειναι επιλογη μου.
Και οταν μιλησω προτιμω να το κανω με καποιον ειδικο και οχι με καποιον τυχαιο στον δρομο..
ισως κανω λαθος
Κανεις ενα οικονομικο πλανο. Κοβεις απο καπου και βαζεις καπου αλλου.
σε καταλαβαινω γιατι αυτο το κειμενο ειναι σα να το εγραψα εγω. κ γω βαριεμαι τελευταια τους παντες και τα παντα. νομιζω οτι ειμαι βαρετη παρεα αλλα μαλλον και οι αλλοι ειναι βαρετοι. το ιδιο ελεγα σημερα στην ψυχολογο μου. μου λεει οτι δεν πρεπει να κατηγορω τον εαυτο μου και να λεω οτι δεν ειμαι ευχαριστη παρεα. μπορει απλα να μην ταιριαζουμε με τους αλλους. υπαρχει πολυ χαλια κοσμος εκει εξω. μην κατηγορεις τον εαυτο σου για τα χαλια των αλλων. εσυ μπορει να εισαι πολυ καλυτερη τους.
κι εγω βαριεμαι τα παντα,και στο σπιτι και εξω.εχω και σωματοποιηση και δεν αντεχω
το κακο ειναι πως δεν ξερω πως το επαθα,ισως η πολλη μοναξια.....
Πανω κατω τα ιδια και εγω αλλα εχω βρει κατι που γουσταρω να κανω μιας και φιλους δεν εχω αυτον τον καιρο ασχολουμαι ετσι, βρες κατι και εσυ
ολα απτη μοναξια ξεκινανε και απτην κακη οικογενεια εγω δυστηχως ειχα και τα 2 ε καποτε θα τη πατουσα