μην διαβαζεις :P
Printable View
πολύ θράσος έχεις για μηδενικό :p
λιλιουμ σιγουρα δεν ζω ενα δραμα σε σχεση με αλλα ατομα στις μερες μας, αλλα θα μπορουσες να μου πεις αυτο που ειπες, χωρις ειρωνια.
καλα, και εσυ θα μπορουσες να σκεφτεις καλυτερα τι γραφεις, πριν τα γραψεις! Αλλα η οριακη διαταραχη sucks, αλλιως το μηνυμα μου θα ηταν ακομα χειροτερο!
Εχεις αγοραφοβια, αγχος, κυκλοθυμια, οριακη διαταραχη και γκρινια για ολα αυτα, οκ.
Με αντιψυχωτικα, με το να μη δουλευεις, να πηγαινεις σε εναν ψυχολογο που ειναι αμφιβολο αν σε βοηθαει κατ εμε αφου εισαι σε αυτη την κατασταση καιρο τωρα φανταζομαι, να περιμενεις λεφτα απο τον μπαμπα, να κλεβεις κιολας απο την αδερφη και να οδυρεσαι για ολα αυτα χωρις να κανεις κατι εσυ ουσιαστικο, πιστευεισ οτι ολα αυτα ειναι αρκετα ωστε να συντελεσουν στο να καλυτερεψει η κατασταση σου?
λιλιουμ δεν μου αρεσει η ζωη μου, ουτε αυτα που κανω.
σχεδον καθε βραδυ κλαιω.
απλα δεν μπορω να βρω τη δυναμη να αλλαξω τη ζωη μου.
βασικα μιλας με ενα τροπο που ξεφευγεις απο το οπτικο μου πεδιο αλλα υποψιαζομαι οτι αν σε ηξερα καλυτερα θα ειχαμε συνενοηθει τελεια.
ετσι παντως οπως τα λες εγω δε βγαζω ακρη.
οι υπολοιποι αλεξανδρε πως βγαζουν ακρη?
μπορει να εχω 5.000 κουσουρια, αλλα το λεξιλογιο μου δοξα τω Θεω νομιζω οτι ειναι οκ.
δε με πειθει απλα ολο αυτο οτι το προβλημα ειναι τα τσιγαρα κ τα λεφτα οσο μεντιουμ κ αν ειμαι δε μπορω να βρω κατι που δεν εχω καμια ορατοτητα σε αυτο...
καταρχην εγω οταν βλεπω κατι που υποψιαζομαι οτι το καταλαβενω προσπαθω να διαπιστωσω αν εχω δικιο αλλα ετσι οπως κανεις μου δινεις την εντυπωση οτι πιστευεις οτι στα πμ θα συναντησεις τον απαισιο δρακουμελ μπουχαχαχα κ ετσι δε μπορω να συνενοηθω....
Φράτζιλ,γενικά έχεις σκεφτεί να κάνεις κάτι,παρότι υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα;
Υπάρχει κάτι που θα σου άρεσε να κάνεις και να νιώσεις καλύτερα;