δε διαβασα ολα τα καταβετα αλλα μου ειχε συμβει κ μενα αυτο ετσι πηρα μια αλησυδα κ ενα λουκετο κ καθε φορα που εφευγα ταξιδι το κλειδωνα κ ετσι ησυχασα....
Printable View
δε διαβασα ολα τα καταβετα αλλα μου ειχε συμβει κ μενα αυτο ετσι πηρα μια αλησυδα κ ενα λουκετο κ καθε φορα που εφευγα ταξιδι το κλειδωνα κ ετσι ησυχασα....
Quote:
ημουν δεν ημουν 7-8χρονων ηθελα αλλο γατο κι ετσι θυμαμαι μια φορα ειχα βουτηξει τον γατο μιας γειτονισσας και τον εφερα σπιτι με το ζορι. τελικα η γυναικα ηρθε και τον πηρε.
Quote:
εκτος απ τα δικα μας, τον σκυλακο μου τοτε και τη γατα, ειχα βρει 2 γατακια του μπιμπερου σχεδον και κατα καιρους ειχαμε στην αυλη και μια αδεσποτη σκυλιτσα
Quote:
οτι χαλαω τα λεφτα μου στα ζωα
Πέρα από τις 4 πετσέτες που πρέπει οπωσδήποτε να απομακρυνθούν από το μπάνιο,γιατί δεν εγγράφεσαι σε ένα σάιτ με ζώα;Quote:
η γατουλα μου η γιαγιακα τον τελευταιο καιρο δεν εχει τη πεινα που ειχε κι απλα καθεται σε μια γωνια και κοιμαται, μεχρι κ λιγο καιρο πριν γκρινιαζε οτι την ξυπναει για να τη ταισει και την ενοχλει. ο σκυλακος μου που ζουσε, καμια φορα του φευγαν στην αυλη και γκρινιαζε, τωρα που φυγε εχει βρει να γκρινιαζει για τη σκυλιτσα που φιλοξενω
...ανθούλα, η ερωτική σου ζωή πως είναι?
χαχα αυτο με τις πετσετες σας εχει μεινει.. πραγματικα εγω εχω σταματησει να τσακωνομαι γι αυτο! οσο για τα ζωα και σαιτ, δε ξερω αν υπαρχει κατι στην ελλαδα, αλλα αν εννοεις να ασχολουμαι μεσω ιντερνετ υπαρχει και το φεισμπουκ που για την ακριβεια μεσα απο κει καταλαβα ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα στην ελλαδα, και βοηθαω οπως μπορω. μη φανταστειτε οτι ειμαι καμια "τρελαμενη" να τρεχω ολη μερα, αλλα οταν μπορω βοηθαω. η ερωτικη μου ζωη θεωρω ειναι μια χαρα, εδω και 2 χρονια εχω βρει ενα αγορι (1χρονο μεγαλυτερο μου) και.. με λιγα λογια πιστευω ειναι αυτο που εψαχνα παντα. εχουμε βεβαια εντασεις καμια φορα αλλα κυριως πηγαζουν απο δικα μου θεματα οσον αφορα τις σχεσεις και τα οποια στο παρελθον ο καθε φιλος μου φροντισε να μου τα θρεφει και να γιγαντωνονται, ευτυχως ο συγκεκριμενος δε κανει κατι τετοιο απλα καποια φορα μπορει να πεσει πανω στα διαφορα των τοσων χρονων.
ενα αλλο περιστατικο σημερα, για να καταλαβετε ποσο "ενωμενη οικογενεια" ειμαστε και ποσο γελοιο μου φαινεται αυτο οταν το λεγε πριν μερικες μερες η αδερφη μου, σχετικα με διαφορους τσακωμους που ειχαμε.. ειχε παει εκδρομη και γυρισε σημερα κατα τις 10μιση οπου εγω ειχα ξυπνησει για να παω σε μια δουλεια, ετοιμαζα κατι πραγματα μου και μολις ειχε αρχισει να με καλει η αναγκη μου για τουαλετα (εδω να τονισω οτι ειμαι δυσκολη σ'αυτο το θεμα, κι ειναι κι ενας λογος που το χω ριξει στα λαχανικα, ειδικα δε αν αγχωθω-στεναχωρεθω-συγχιστω ειτε που θα μου κοπει τελειως, ειτε που θα τρεχω και δε θα φτανω. συμβαινει επισης και με καποια φαγητα. λεγεται ευερεθιστο εντερο, δεν ειναι καποια σοβαρη παθηση, απλως ειναι κατι που υπαρχει)..εκεινη την ωρα μπηκε η μικρη, γεια σου κλπ κλπ, παω λεει τρεχοντας πανω γιατι θελω τουαλετα.. α ωραια λεω μην αργησεις γιατι θελω κι εγω, μετα απο λιγα λεπτα οντως βγηκε και πηγα εγω.. δε προλαβαινω να κατσω 2-3 λεπτα και μπαινει μεσα σα τον σιφουνα για να πεταξει το βρακι στ'απλυτα. εκτος του οτι την κατσαδιασα, και της εκλεισα τη πορτα στα μουτρα.. αναγκαστηκα να φυγω για τη δουλεια που χα να παω χωρις να χω κανει αυτο που ηθελα. πως εγω μετα να μην εχω νευρα μαζι της?? κι οχι μονο μπηκε αγενεστατα, οχι μονο δε χτυπησε ενω ηξερε οτι ημουν μεσα (οτι και καλα ταχα μου δεν ηξερα οτι εχεις προβλημα), θιχτηκε κιολας!! ε λοιπον πειτε μου, πως πρεπει εγω να νιωθω οταν σε καθε τσακωμο ας πουμε περι χρηματων και για το που τα χαλαω, ή γιατι να μη τους δωσω λιγα απ τη καβατζα μου (για να πανε να τα χαλασουν φυσικα), στο τελος μου λενε κατι κουραφεξαλα για αλληλεγγυη, σεβασμος, οικογενεια...?? ποιος τα'χασε απο δω μεσα για να τα βρουμε εμεις? τη μια μου λεει η μανα μου να βρω δουλεια να γινω ανεξαρτητη, την αλλη οταν της λεω οτι γιατι δε μ'αφηνει να χω εδω μεσα καποια δικα μου πραγματα κι οτι απ τη μια μερα στην αλλη (δηλαδη βρισκεις δουλεια, μετακομιζεις-ζεις μονος σου) δε γινεσαι ανεξαρτητος.. μου λεει οτι "εγω θεωρω οτι μονο αν κανεις φευγει απ το σπιτι του γινεται ανεξαρτητος", κι αμα της πω καλα θα φυγω.. οχι μα γιατι να φυγεις?! εμεις σε θελουμε εδω! βγαζεις ακρη? δε βγαζεις!
αα.. κι οσον αφορα τη σεξουαλικη ζωη που με ρωτησες θεοφανια, πανω στον τσακωμο σημερα το μεσημερι με την αδερφη μου (χωρις ιδιαιτερη αιτια, απλως ανακυκλωση του πρωινου) μου'πε οτι στραβογαμιεμαι γι αυτο ειμαι ετσι... αυτα τα ολιγα για σημερα. με συγχωρειτε για οποια περιεργη εκφραση, και φυσικα που μεσημεριατικα σας ελεγα περι τουαλετας!
Nα πας να μεινεις στο φιλο σου.
ααχ αλλη φαση κι απο κει.. μενει σε πολυκατοικια με τους δικους του, δηλαδη 1ος οροφος γιαγια μονη της (ο παππους συγχωρεθηκε πριν λιγο καιρο), 2ος θειοι (αδερφη της μαμας του με τον αντρα της) και 3ος εκεινος με τους γονεις του που τα τελευταια 2 χρονια περιπου μενουν ημι-μονιμα στο χωριο, οταν ανεβαινουν ομως πανω για πολυ ή για λιγο καιρο μενουν εκει στον 3ο, το οποιο διαμερισμα ειναι ισα-ισα για ενα ζευγαρι, ουτε καν με μωρο γιατι το μωρο καλο ειναι να'χει το δικο του δωματιο, σ'αυτο το διαμερισμα ομως υπαρχει μονο ενα δωματιο. εγω φυσικα δεν εχω κολληματα για μεγαλο σπιτι (ειδαμε και το δικο μας που ναι μεζονετα και δε μπορουμε να "χωρεσουμε")-μονο μεγαλο κηπο θα'θελα για να βολευω τα ζωα μου- απλα γενικα δε θα τη παλευα με την ολη φαση εκει περα...
Για περιμενε λιγο μηπως τα κακαρωσει η γιαγια κ πατε στον 1ο.
χααχαχ.. πως τα λες ετσι! ντροπη :Ρ
αλλα μωρε και παλι, σε κατι τετοια συμπλεγματα αν πας να μεινεις για λιγο κολλας για παντα μου φαινεται... παντως για το να μεινουμε μαζι το'χουμε συζητησει, να βρει πρωτα μια δουλεια του ποδαριου εστω, να τρεξει καποια βασικα πραγματα που'χει αφησει πισω (κυριως διπλωμα οδηγησης) λογω του οτι ξελασπωνε διαφορους απ την οικογενεια του, και γενικοτερα να'χει εστω να περναει γιατι δεν εχει τιποτα τωρα, μολις απολυθηκε απο φανταρος οποτε ειναι σα να ψαχνει για δουλεια 1η φορα.. μετα να βρει κατι πιο σταθερο και.. γενικως υπαρχει στον οριζοντα να γινει καποια στιγμη!
Ανθουλάκι, αν δε σ' αρέσει το σπίτι της μανούλας, βρες δικό σου!
Αλλιώς, θα κάτσεις και θα το προσαρμοστείς.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η τρόπος που βλέπεις την μητέρα σου, με τα όποια προβλήματά της, είναι απόλυτα εχθρικός.
Αυτό να κοιτάξεις πρώτα απ' όλα, γιατί εκεί βρίσκεται το θέμα και όχι στο πόσα πράγματα υπάρχουν πάνω στο τραπέζι της κουζίνας.
Όταν με το καλό έχεις το δικό σου σπιτάκι, φτιάξτο στα μέτρα σου και ζήσε σύμφωνα με τα γούστα σου. Και αν αποφασίσεις να συμβιώσεις με κάποιον άλλο, φρόντισε να έχει τις ίδιες συνήθειες με σένα, γιατί αλλιώς θα συνεχίσεις να υποφέρεις.
Για την ώρα, φιλοξενείσαι στο σπίτι των γονιών σου και καλό θα ήταν να συμμετέχεις στις δουλειές του σπιτιού και όχι απλά να κρίνεις και να γκρινιάζεις για τον τρόπο της μητέρας σου.
..ανθουλάκι, κοίτα λίγο το θέμα με τη σχέση σου γιατί τα μαντάτα δεν είναι καλά, ψάξε για καμιά δουλειά μήπως και λείπεις περισσότερο από το σπίτι και μη φέρεις βαρέως τέτοια θέματα.
Μόνο εσύ ταλαιπωρείσαι απ όλα αυτά. Οι άλλοι, (και γω μαζί), τα βλέπουν εντελώς φυσιολογικά :)
Ανθουλακι εγω μονο που τα διαβασα αυτα με τη μαμα σου εχω καραφλιασει, που να τα ζουσα κιολας! Η τυπισσα σε στελνει αδιαβαστο, κατευθειαν για τρελαδικο! Πιστευω μια λυση ειναι μολις τα κακαρωσει η γιαγια να νοικιασετε το σπιτι κ το ενοικιο αυτο να το δινετε εκει που θα πατε με το φιλο σου, αν δε θες να πας εκει με ολο το σοι μαζι. Οι τιμες εχουνε πεσει γενικα και οπως ειπες κ συ δεν ειναι οτι θελεις να πας σε κανενα 5ρι. Ενα δυαρακι μικρο θα σας βολεψει μια χαρα κ ολοι θα τσονταρουν. Εκτος αν ονειρευεσαι τη μεγαλη ζωη!
ναι αυτο θα ταν καλη λυση.. ή και τωρα θα γινοτανε να νοικιαζε το δομα επανω (εκει που μενει δηλαδη) αλλα ειναι πολλα στη μεση.. που λες ναι, ενα δυαρακι θα μας βολευε ανετα, δε με καιει να'χω μεγαλο σπιτι.. το μονο μεγαλο που θελω ειναι κηπος, ή εστω να φτανει για τη σκυλιτσα του και τις 2 μου γατες! εδω στη περιοχη μου υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις με πολυ χαμηλο νοικι οπως λες.. γενικα πολυ τα νοικιαζουν για ψηλου πηδημα πλεον.
τωρα οσο για το αν τρωγομαι με τα ρουχα μου, μπορει να'ναι κι ετσι.. αλλα σορι κιολας, μεση λυση δε μπορει να υπαρξει; ή κλειδωνεις τη πορτα ή μπουκαρω μεσα; αλλα δε φταινε τα παιδια, οι γονεις φταινε γιατι κι αυτοι το ιδιο κανουν.. αυτο το "ενωμενη οικογενεια" σε μας εχει παρει αλλο νοημα. πλεον το χω συνηθισει και κλειδωνω τη πορτα, αλλα ως δια μαγειας τη φορα που δε θα τη κλειδωσω εκεινη τη φορα θα βρεθει καποιος να χωθει!
τωρα ειδα και τα προηγουμενα μηνυματα.. μαρια οσον αφορα τις δουλειες του σπιτιου οπως ειπα και σε ενα απ τα κατεβατα μου παραπανω, το δωματιο μου το τακτοποιω μονη μου οπως θελω εγω, πλυντηριο για τα ρουχα-πετσετες-σεντονια μου το βαζω εγω και τ'απλωνω εγω, για να τρωω τα περισσοτερα τα φτιαχνω εγω (εκτος απο τιποτα οσπρια, λαχανικα αμα φτιαξει), επισης τους τελευταιους μηνες για να μη τη τρεχω σουπερ μαρκετ και για να παρω ας πουμε τη συγκεκριμενη μαρκα φρυγανιας που μ'αρεσει και τη τρωνε κι οι υπολοιποι παω εγω.. κι ετσι μαζευτηκε ενας σκασμος πραγματα να χαμε να φαμε 2-3 βδομαδες τωρα που ειχαν μια αναποδια με τα οικονομικα, και κατα τ αλλα γκρινιαζε οτι δε της δανειζω, κι οτι δε θα χουμε να φαμε.
θεοφανια σχετικα με τη σχεση μου τι εννοεις, και γιατι να μην ειναι καλα τα μαντατα απ τη στιγμη που αγαπιομαστε και ταιριαζουμε; οτι μπορει να μαστε ανεργοι και χωρις καποια βασικα πραγματα δε νομιζω οτι ειναι εμποδιο.. αλλωστε οπως ειπα δε ψαχνω τη μεγαλη ζωη, απλως να ζω καπως-καπου ηρεμα.
Καλα αυτα τα παιδια της γιαγιας ηθελα να ξερα γιατι δε την παιρνουν τη γιαγια στο σπιτι τους που ειναι και κατακοιτη να ελευθερωθει το σπιτι?
Πιανει η γιαγια ολοκληρο οροφοδιαμερισμα? Και να ηταν κ κοτσονατη να πω ενταξει, αλλα ετσι πιανει ολο τον οροφο η γιαγια ενω θα μπορου-
σατε να παιρνετε ενα νοικι βαρβατο.
Πιστευω ειναι μεγα λαθος αυτο. Αλλωστε ποσο θα ζησει η γιαγια? 100 δε θα παει.
ααα σ'εχω μπερδεψει μαλλον. η γιαγια του φιλου μου, γι αυτη θα λες προφανως, στεκεται μια χαρα στα ποδια της..ζωη να'χει η γυναικα.
στο ολο θεμα, ανεφερα για κατακοιτη γιαγια τη δικια μου, τη μαμα της μαμας.. οπου μενει απο πανω μας στη σοφιτα που βαλαμε στη ταρατσα, πριν καμια 20αρια, τοσο καιρο μενει εκει.. μαζι με τον γιο της -αδερφο της μανας μου, και τη γυναικα που τη προσεχει. τωρα γιατι εχει γινει ολο αυτο, και συνεχιζεται;.. αλλη ιστορια.