Φίλε Δημήτρη , τσάμπα σπαταλάς τον χρόνο σου. Τα είχαμε ξαναπεί και σε άλλο πόστ. Εσύ κάνε αυτό που εσύ νιώθεις και μην δίνεις σημασία
Καλα δεν υπαρχει διαχειρηση ; Τι κανουν κοιμουνται ; Μαλλον δε θα βγαζουν και πολλα απο αυτο το φορουμ.
Εγω με Risperdal και Akineton ειμαι ενταξει σεξουαλικα.
Ειναι λιγοτερο σε σχεση με πριν αλλα οκ.
Το μονο προβλημα ειναι οτι τα φαρμακα σε καθηλωνουν, σε κανουν ζομπι οποτε ειναι δυσκολο και να βρεθεις στην κατασταση να κανεις σεξ.
Βοηθανε τα βαρακια και η γυμναστικη.
η διαχειριση μαλλον μπαινει μια φορα το μηνα εδω, αν δε το παρατησε τελειως το φορουμ λογω καλοκαιριου. αλλα και παλι υποτιθεται πρεπει να εχουν πατηθει καμποσα reports για να δει οτι καποιος ενοχλει. επρεπε να τον μπαναρουν απο το ξεκινημα με τις ψευτιες που εγραφε. καντον ignore μη σου χαλα τα θεματα.
εγω με λεπονεξ σωθηκα σε αυτο το θεμα..
το ρισπερνταλ ηταν το μεγα αντικουκου..τρια χρονια το επαιρνα και σεξουαλικα ημουν σκατα
αλεξ τραβα ψοφα
Συμφωνω . το φορουμ εχει γινει σκατα και οσες αναφορες και αν εχουν γινει το τελευταιο διαστημα δεν γινεται τιποτα . Μπαινει ο αλλος να ρωτησει για την μανα του που εχει καταθλιψη και πεταγεται η αρχικουτσομπολα και ρωταει που μενει , σε αλλο θεμα εβγαζαν ολοι διαγνωσεις , στο αλλο διαφημιζαν θεραπεια για πασα νοσο και πασα μαλακια , και η διαχειριση δεν φαινεται πουθενα . Σκεφτομουν οτι ειναι καιρος να ανοιξει παλι θεμα για τα προβληματα του φορουμ , αλλα δεν νομιζω να οδηγησει πουθενα .
λενε οτι οπιος εχει τη μυγα μυγιαζετε οταν σκεφτεται καπιος οτι εχει ενα προβλημα ειναι πολυ κοντα στο να το αποκτησει ειναι αυθυποβολη.Quote:
σε αλλο θεμα εβγαζαν ολοι διαγνωσεις
α τωρα σωθηκαμεQuote:
Σκεφτομουν οτι ειναι καιρος να ανοιξει παλι θεμα για τα προβληματα του φορουμ
ας καταθεσω και την δικη μου εμπειρια απο την μακροχρονια ληψη αντιψυχωτικου.
παιρνω zyprexa σε πολυ μεγαλη δοσολογια και οι ορμες μου παρ'ολα αυτα βραζουν.
εχω περασει βεβαια απειρες φασεις αντι-κουκου, αλλα αυτο οφειλετω στην καταθλιψη και οχι στο φαρμακο.
ΤΟ Abilify ειναι οτι καλυτερο για τα σεξουαλικα, τουλαχιστον για τον ανδρα,οταν βεβαια δεν συνοδευεται απο μεγαλη δοση αντικαταθλιπτικου