ρωτα επισης την κοινοτητα που κατατασει αυτους που επιδιδονται σε αυτο το σπορ εχοντας το προσωπειο του ασχετου με ολα αυτα που τα επικρινει.
Δεν υπαρχει προβλημα κοπελα μου, μια χαρα φυσιολογικο ειναι. Εσυ θεωρεις το double penetration κατι ανηθικο? Ισα ισα που θα μπεις σε νεες ατραπους ηδονης.
Yπαρχει επισης η φαντασιωση του cuckold δηλαδη να σε καλαφατιζει καποιος αλλος ενω ο φιλος σου να ναι παρων, χωρις να συμμετεχει.
Πολύ ενδιαφέρον ομολογώ!!!!!!!!!!!!!!
Στους τυχερους.Εγω θα μουν στον 7ο ουρανο αν η κοπελα μου ηθελε να φερει μια φιλη της στην ''παρεα''.
Σοβαρα τωρα,γουστα ειναι αυτα.Εγω δε θα το κανα σε σοβαρη σχεση,ειδικα αν ηταν αντρας το 3ο προσωπο.Επειδη βλεπω οτι δισταζεις,μην το κανεις.Δε θα το ευχαριστηθεις,μετα μπορει να χεις τυψεις ή να ζηλευεις και δηλητηριασεις ολη την σχεση.
;);)
Πεθανα πρωι πρωι,να στε καλα.
ΥΓ Το κακολντ οντως ειναι χοντρη ανωμαλια.
μπουχαχαχα κ ποσοι θα το παραδεχοντουσαν αυτο? μαλον ελαχιστοι κ ειδικα για αυτους τους καπιους που δηθεν το επικρινουν ειναι αφανταστα ζηλιαριδες αφου τους εχει πιασει αμοκ ζηλειας προς ολες τις κατευθυνσεις....:)Quote:
Εγω θα μουν στον 7ο ουρανο αν η κοπελα μου ηθελε να φερει μια φιλη της στην ''παρεα''
ειναι γουστα αυτα? χουχουχουι ρωτα εμενα που μια ζωη τις εκανα κολητες κ συνηθως εχουν κ αλλα πλουσια προσωντα που κολαζουν θεους κ διαολους αφου δε μπορεις να φανταστεις καν πιες μπορει να ειναι αφου ειναι γκουρου στο να πειθουν τους αλλους οτι πεταει ο γαιδαρος αφου ειναι θεατρινες εκ γενετηςQuote:
Στους τυχερους.Εγω θα μουν στον 7ο ουρανο αν η κοπελα μου ηθελε να φερει μια φιλη της στην ''παρεα''