-
Το πιο λογικο ειναι αυτο που λες που αγχωνεσαι δηλ μηπως ξαναπεσεις στα ''σκληρα'' με τα μουτρα!:p
Επειδη ομως λες οτι εχεις περασει δυσκολα με καταθλιψη και ακομα εισαι down, πρεπει να δεις τι σε βαραινει απ αυτη την μερια. Γιατι η καταθλιψη οδηγει μεταξυ αλλων σε μια αδρανεια και σε ενασχοληση με το σωμα υπερβολικη. Και με το φαγητο επισης χανουμε τη μπαλα. Εγω αυτα τα παθαινα σε περιοδους που διαβαζα.
-
Κοιταξε ν δεις ,την εχω ξεπερασει εδω κ 2 χρονια την καταθλιψη η οποια ηρθε απ αγχωδη διαταραχη βασικα διαταραχη πανικου.
Δεν παίζει να εχω ακομα.
Απλα φοβήθηκα τωρα π νιωθω ετσι παλι κ επιμενει η θλιψη μ μηπως επαθα παλι.Ανασφαλεια λογικα.
Δεν ξερω βεβαια σιγουρα αλλα θυμαμαι τοτε ημουν πολυ χειροτερα.
-
-
Ασχετο-μόλις τσίμπησα κάτι.....
-
Καταρχας σ ευχαριστω π απαντας κ συζητας μαζι μ..το εχω αναγκη!! (= Εκοψα μαχαιρι τα τηγανιτα γ 3 μηνες κ τ γλυκα. Πρωινο οποτε ξυπνουσα νωρις καμια πορτοκαλαδα,κανα αυγο. Μεσημεριανο κανονικα τη μεριδα μ με σαλατα πάντα ομως. Γενικα ακομα κ τ μεσημερι θ απεφευγα τ φαγητα με ζυμαρικα . Απογευμα οσο πιο πλ μπορουσα τ φρουτα(δεν τρελενομαι κ ουτε μ αρεσει ν τ τρωω συνεχεια) η επειδη πηγαινα γ μπανια πρασινο τσαι/καφες. Βραδυ μονο σαλατα με μετρημενο λάδι παρακαλω... καμιά φορα μιση μεριδα απ τ μεσημεριανο. απ εξω μια φορα στσ 20 μερες..καπως ετσι
-
κ πολυ καλα εκανες!! εγω μπηκα στ χορο κ χορευω τωρα!! ( για την Νταιαζαν 1982 παει αυτο)
-
Να σε ρωτησω πως εκοψες τα τηγανια κ τα γλυκα ενω μεχρι πιο πριν τα τιμουσες κανονικα? Πως εγινε αυτο ετσι μπαμ?
-
Εβαλα στοχο τ καλοκαιρι ν βγω στη παραλια με πιο αδυνατα ποδια κυριως αλλιως θ τρελενομουν...κ επρεπε ν χασω γ τ καλα 3-4 κιλα
κ ως γνωστον τ τηγανιτα εκτος απ ανθιυγιεινα (ετρωγα πατατες τηγανιτες ουυυ) εχουν κ πολλες θερμιδες οποτε τ κοψα.
-
Aπο ασκηση ετσι κινηση κανεις κατι?
-
Εκανα 3-4 φορες τη βδομαδα... κολυμπι-ποδηλατο ασκησεις καμια φορα στ σπιτι καπως εναλλαξ..
-
Η δίαιτα που ακολουθείς έχει πολλές ελλείψεις.. και πολλές φορές αυτό επηρεάζει και την ψυχολογία. Να πας σε διατροφολόγο το έχεις σκεφτεί; Θα σου φτιάξει ενα πλήρες πρόγραμμα με διάφορα φαγητά αλλα όλα μετρημένα.
-
Αφου εγινε με δικη μ πρωτοβουλια λογικο ν μν ητν κ σωστη....τωρα εγινε εξαλλου δν την ακολουθω πλεον αλλα ειπαμε εχω τ αγχος της διατηρησης κιλων...
ομως εκανα νεο θεμα αν ειδες δν εχω ν ππω κ κτ αλλο εδω.
Ευχαριστω παντως πανο γ την απαντηση σου..
-
Κοπελα μου τωρα διαβασα κ αυτο το θεμα σου,Ναι λογικα ολη αυτη η εμμονη με το φαγητο σε οδηγησε να νιωθεις αυτο που νιωθεις