Και εγω που τα διαβασα μεσημερι και σαββατο ενα σοκ το παθα.
Printable View
χαχαχαχαχα κατι τετια πρεπει να τα σημειωσωQuote:
Αυτά για την ώρα από τον σεξιστή, το τρολλ, τον απολίτιστο.
Μπορει να μην ξερουν τι θελουν να που , μπορει να μην εχουν κατι να πουν , μπορει , μπορει , μπορει . Ωστοσο για μια ακομα φορα δεν θα τους δωσουμε σημασια . . .
ανοιξες μια ωραια συζητηση .δυστυχως η καταθλιψη μ δε με αφηνει να διαβασω κ να σχολιασω οσο θα θελα . θα περιοριστω να πω οτι δεν ειναι ρατσιστικο που του αλλουνου του ξυνισε το οτι γυναικες εγραψαν το εγχειριδιο .ειναι ομως οντως σεξιστικο κ το χειροτερο εκ του πονηρου .
η χειροτερη εκφραση βιας συνηθως ειναι η σωματικη .
θα θελα να μαθω ποσα μβ ειναι το βιβλιο για να το κατεβασω . θενκς
ναι ανεφερα εξ'αρχης για τον σεξισμο.
η χειροτερη βια ειναι η ψυχολογικη. δε το λεω μονο εγω μια τυχαια που εχω φαει κ σωματικη κ ψυχολ. βια. αλλα οι ειδικοι επι του θεματος το λενε (δε μιλαω μονο για το pdf)
Στο pdf τα εξηγει καλυτερα απ'οτι θα προσπαθουσα να τα εξηγησω εγω νομιζω. κ δε θελω να το θεσω προσωπικα το θεμα γιατι ο καθενας ειναι διαφορετικη περιπτωση.
το pdf ειναι 2.47 MB
αποψη μου ειναι οτι η σωματικη βια απ τη στιγμη που μπορει να φτασει ως το θανατο ειναι χειροτερη . το οτι υπαρχουν επιστημονες που θεωρουν το αντιθετο δεν ειναι απολυτο . εχω μιλησει με πολλους ψυχολογους ψυχιατρους κ λιγοι σε καταλαβαινουν πραγματικα γι αυτο εγω προσωπικα δεν πιστευω ολα τους τα λογια οσο για την αποψη σου σεβαστη . απ τη στιγμη που εχεις εμπειρια δεν εισαι τυχαια ;)