Ενοω οτι μοιαζουν και ας ξερουμε μεσα μας οτι δεν ισχιουν
Printable View
Ναι , ξερω εννοεις πως φοβοσουν οτι θα γινουν πραγματικοτητα. Αλλα με μπερδεψες λιγο με αυτο που εγραψες οτι ξαφνικα ανακαλυψες οτι ειναι ψεμα ..
εμενα απλα μου ειπαν ψεμματα κ το ανακαλυψα κ το ατομο αυτο το επιασα κ του ειπα "γιατι μου ειπες ψεμματα? αφου να το ειδα" κ μου λεει ...εχεις δικιο συγγνωμη,
απο τοτε οι κινησεις του μου φαινονται υποπτες.δεν του εχω κ τοση εμπιστοσυνη κ καποιες φορες αμφισβητω ο.τι μου λεει κ κολλαω κ υποφερω.
αυτο...εχει βαση δηλαδη η εμμονη μου..αλλα ναι..μου χει γινει εμμονη πλεον.αυτο με ενοχλει..οτι ενω πιστευω οτι το εχω συγχωρεσει..παντα κραταω μια πισιη κ μερικες φορες εξεταζω τις κινησεις του αν μου λεει αληθεια η ψεμματα.οκ..το δικαιολογησα το οτι μου ειπε ψεμματα..ολοι μπορει να πουμε κατα καιρους.δεν ειμαστε αλανθαστοι κ δεν ειμαστε τελειοι..το γεγονος οτι εδειξε οτι μετανοιωσε με βοηθησε να συνεχισω να εχω επαφες μαζι του.αν ηταν αλαζονικο το ατομο αυτο κ δεν παραδεχοταν οτι το εκανε ενω το ειδα..τοτε θα ειχα σταματησει καθε επαφη.
Μονο που αυτο δεν εχει καμμια σχεδη με ιψδ . Εχασες απλα την εμπιστοσυνη σου . Νομιζω πως οι περισσοτεροι ανθρωποι στην θεση σου ετσι θα αντιδρουσαν, ειδικα αν το ψεμα αφορουσε σοβαρο θεμα.