δηλαδη πες τωρα οτι λες σημερα δεν εφαγα τιπτ κ χτες ειμουν χαλια κλπκλπ κ προχτες κλπ κ βλεπεις καπιο νοημα σε αυτη τη προταση? οσο κ να την αναμασας δε βγαζει πουθενα ετσι δεν ειναι?
Printable View
δηλαδη πες τωρα οτι λες σημερα δεν εφαγα τιπτ κ χτες ειμουν χαλια κλπκλπ κ προχτες κλπ κ βλεπεις καπιο νοημα σε αυτη τη προταση? οσο κ να την αναμασας δε βγαζει πουθενα ετσι δεν ειναι?
εννοεις οτι υπαρχει καποιος άλλος λόγος που δεν τρωω τιποτα κι όχι αυτο π σ ειπα?
ναι....................................
οχι δν ειναι κτ αλλο
απ τ στιγμη π εμαθα αυτο επεσα σ καταθλιψη κ μ κοπηκαν τ ποδια
κ ετσι χαθηκε κ η ορεξη...πφφ
εγω δε βλεπω καπια προοπτικη πανω σε αυτη τη συζητιση γενικοτερα κ δε σε βλεπω προθυμη για περετερω συζητισεις εκτος απο μου κοπηκε η ορεξη ειμαι χαλια κλπκλπ.
γτ μ μιλας ετσι? ειμαι πολυ προθυμη κ θελω να σε ακουσω πολυ δεν ξερω γτ το λες αυτο =( εισαι ο μονος ανθρωπος π μ απαντας κ περιμενω ν δω τι εχεις ν μ πεις ν με βοηθησεις κ λες δν ειμαι προθυμη..ειναι κ απροσωπα εδω κ ισως ειναι ιδεα σου...τι ν πω..εγω παντως θελω.. εσυ γτ εισαι χαλια?
ή μαζι μου εννοεις?
ειμαι ο μονος ενδεχομενως επιδη εχω ζησει αυτη τη κατασταση κ τη γνωριζω
κ επιδη δοκιμαζεις λιγο την υπομονη μου λεω:
τιποτα που εχει σχεση με τη ψυχολογια δε μπορει να εμφανιστηκε ουρανοκατεβατο οκ?
δηλαδη αν καπιος εχει κατι πχ δεν εχει ορεξη δεν εχει διαθεση δεν αισθανετε καλα δεν ειναι σε φορμα κλπκλπκλπκλπκλπκλπκλπ η οτιδηποτε αλλο αυτο σημαινει οτι κατι τον στενοχορει κατι τον φρικαρει κατι τον ταλαιπορει
γιατι??
γιατι αν οοοοολα ηταν απολυτως καλα θα ηταν ψυχολογικα μια χαρα
λεω κατι το ακατανοητο?
μαλλον τοτε δν ειδες το αλλο μ θεμα αν καταλαβα καλα...
που αναφερω οτι μ ειχε γινει εμμονη ιδεα οτιδηποτε ειχε ν κανει με τ φαγητο λιγο πολυ...
κ ειδικα τσ τελευταιες 7-8 μερες εβλεπα ν βιωνω ενα καθημερινο αγχος με το ποσο τρωω, τι τρωω προκειμενου ν μν παρω τ κιλα μ πισω...
βασικα το ξερω οτι ειναι απροσωπα εδω αλλα επιδη ακριβως διαβαζουν πολοι δεν θελω να διξω καπιο προσωπο βασικα θα μπορουσα να σου πω οοολη τη δικη μου ιστορια σχετικα με το πως το βιωσα ολο αυτο αλλα οχι δημοσια. οστοσο να εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ολα απροσωπα εδω οσο φαινονται με τη πρωτη ματια.
σε προσθεσα ως φιλο νομίζω..στο εμφανισε?γινεται να μιλησουμε ιδιωτικα?
Μαζεψτε τον....Τοσο δυσκολο ειναι ή κοιμοσαστε ορθιοι?
τι εννοεις μνιμονιο??
αλεξανδρε τι εγινε τελικα θ μ πεις?