ειμαι καλος στις μεταφρασεις
Printable View
ειμαι καλος στις μεταφρασεις
μλκια μου δεν επρεπε να το γραψω συγνωμη
ε αυτο ειναι τοτε το πες κ μονος σου σου θυμισε τη προοιην σου
Tα συναισθήματά μας είναι αποτέλεσμα των σκέψεων που κάνουμε οπότε για να σου φύγει η στεναχώρια θα πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι την πρώην σου και την ταινία.Αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο και το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν με κάποιον τρόπο να κρατάς τον εαυτό σου με κάτι απασχολημένο για να ξεφεύγεις..δεν είναι κάτι σπουδαίο πιστεύω αυτό που έχεις.Στην καθημερινότητα των ανθρώπων είναι να αισθάνονται και λίγο στεναχωρημένοι.Αργά ή γρήγορα θα σου φύγει με το που θα ξεχαστείς με κάτι άλλο.
και αργοτερα αφου μου φυγει αν ξανασκεφτω την ταινια κτλ;;;..παλι χαλια θα ειμαι;;;
Μην αγχώνεσαι..γρήγορα θα το ξεπεράσεις!!Αν την ξανασκεφτείς μετά από καιρό ίσως να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος και να μη δώσεις τόση σημασία σε αυτές τις σκέψεις!!
...οπότε η σαφης ερώτηση δεν είναι "πως θα ξεπεράσω την ταινία, αλλά τν πρωην μου" :Ρ
δε ξερω αλλα πιο πολυ μ επηρεασε η ταινια παρα οι σκεψεις για την πρωην μου,,,,,ειναι φυσιολογικο αυτο που παθαινω με μια απλη ταινια;;δε ξερω....πειτε μου..και κανεναν αλλον τροπο να το ξεπερασω;;;;;
Επόμενη ταινία λοιπόν....; "The Notebook"
πειτε τουλαχιστον κατι καλο να δω...