ωραιο θεμα θα απαντησω πολλα με βαση οσα γραφτηκαν.
ναι αλλα στο θεωρημα μηδεν μαθαινουμε οτι αυτος ο αριθμος ειναι ισος με το απειρο. αρα μπορει να μεινουμε εκει κανωντας το κυκλο για παντα. ακομα κι αν πεθανουμε λενε οτι το φαντασμα μας επαναλαμβανει τις κινησεις μας. :\
τροπος ζωης για τους περισσοτερους πλεον πιστευω, αφου εκει μας σπρωχνει και η κοινωνια οπως εχει καταντησει. οχι μονο με τη φτωχεια, αλλα και με την αυξηση της εγκληματικοτητας που οδηγει στην ανασφαλεια και στο να αποφευγουμε γνωριμιες γιατι δε ξερουμε τι μπορει να ειναι ο αλλος, μεχρι και την εξελιξη της τεχνολογιας που μας κανει να περναμε ωρες μπροστα σε μια οθονη. ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο ον αλλα απομονωνεται για πολλους λογους.
εκτος απο βαρετα δεν ειναι και τοσο φυσιολογικο και καλο για τη ψυχικη υγεια του καθενος. συν του οτι οποιος μεινει μονος του θα πρεπει να τα φροντιζει ολα εκεινος στο σπιτι, απο το πλυσιμο των πιατων μεχρι τους λογαριασμους, ε και οσο περναν τα χρονια ειναι κουραση και δεν αντεχετε, οι δουλειες πρεπει να μοιραζονται.
το μεγαλυτερο μερος της ζωης μου ως τωρα ετσι το περασα κι εγω. με μοναδικα διαλειμματα τις λιγες σχεσεις που εκανα, και τους συμμαθητες στο σχολειο (που οκ ειμασταν αναγκαστικα μαζι). ορισμενες φορες τη προτιμω κι ολας τη μοναξια απο το να βρισκομαι με ανθρωπους που δε μου ταιριαζουν πχ ή που δε νιωθω ανετα. αυτο ειναι το μονο πλεονεκτημα που μπορω να βρω, κι οτι εχουμε ολο το χρονο για τον εαυτο μας. τα μειονεκτηματα ομως ειναι περισσοτερα κι απο ενα σημειο και μετα βλεπεις οτι σου δυσκολευουν τα παντα, δε μπορεις ουτε δουλεια να βρεις αν δεν εχεις γνωστους, ουτε κοπελα αν δεν ανηκεις σε παρεα, ουτε πολλες μοναχικες δραστηριοτητες υπαρχουν. και καπου λες καλυτερα να βρισκεσαι με τον οποιοδηποτε για να εξελιχτεις ή εστω για να κυκλοφορησεις, παρα μονος.