Ναι ετσι μου είχε πει!!θα το δοκιμάσω(θα ρωτήσω τον ντόκτορ βέβαια)εχω διαβάσει εδώ οτι βοήθησε αρκετό κοσμάκη!!
Printable View
Πολυ καλο ελεγα κι εγω οτι ηταν μεχρι π ηρθε η υποτροπη..γτ μ ειπε ο γιατρος εχει ενα 5-10% υποτροπη κ επεσα στη περιπτωση οπως φαινεται...
Γενικα μ ειπε οτι σε οσους το εδωσε ητν οκ οι περισσοτεροι ναι.
betelgeuse εμενα δν μ απαντησες:mad::p
Κοπελα μου νιωθεις ακομα αυτο το στρες?Μου ειπες οτι εισαι καλυτερα,Τελωσπαντων με τα φαρμακα πιστευω δεν παιζουμε,Προτεινω να συνδιασεις τον ψυχιατρο με ψυχολογο παραλληλα για καλυτερο αποτελεσμα
Δεν το πηρα μυσπ μονη μ το χαπι ο γιατρος μου το συνεστησε..
την ψυχολογο π ειχα δν την πολυεμπιστευομαι πλεον με την μ.λκια π εκανε με τη νευρικη ανορεξια π μ ειπε
γ ν παω..κ τωρα π ν ψαχνω κ γ αλλον?πρεπει ν φυγω σιγα σιγα γ τη πολη π σπουδαζω..=/
αν μπορεις ξαναπεθανε στο γελιο χωρις τη φραση ο Αλεξανδρος ο Αλεξανδρος κ ο Αλεξανδρος..
Αλεξανδρος ο Μεγας! :cool:
καλησπέρα έπαιρνα και εγώ cypralex για πέντε περίπου χρόνια σε συνδυασμό με xanax Η αυτοπεποίθηση μου ανέβηκε σε μεγάλο βαθμό σε σημείο όμως άσχημο δλδ έφτανα εύκολα σε τσακωμούς μέχρι και ξύλο όταν ένιωθα ότι θίγονταν ο εγωισμός μου ...+ η λίμπιντο μου δεν δούλευε και πολλή καλά ... Πριν ενάμιση χρόνο ξεκίνησα το lyrica ,έχω ηρεμήσει και η λίμπιντο ειναι οκ αλλά και λόγω άσχημων καταστάσεων που πέρασα και ακόμη περνάω σε συνδυασμό πάντα με την αγχώδη διαταραχή νιώθω την αυτοπεποίθηση να πέφτει πάλι ...πολεμάω χρόνια με αυτό το πρόβλημα .Βέβαια μου πήρε χρόνια να το συνειδητοποιήσω και να το παραδεχθώ .Εχω αλλάξει γιατρούς και γενικά το ψάχνω .
Νεραιδα καλησπέρα, τα παίρνω και εγώ για το άγχος εδώ και 5 μήνες. Το έκοψες σταδιακά και σε πόσο καιρό; Κάποιοι παρουσιάζουν συμπτώματα όταν τα διακόπτουν γρήγορα, όπως και αν έχει, ελπίζω να βρεις άκρη γρήγορα.