http://www.pic4ever.com/images/stretcher.gif
Printable View
....εγώ δεν καταλαβαίνω αυτούς που επιμένουν να ζουν μες στη μιζέρια και τη γκρίνια και ψάχνουν μονίμως "θύματα" για να κλαίγονται όλη μέρα, αφήνοντας τη ζωή τους να περνάει στο τίποτα....
αλεξ......
εκτος του οτι δεν καταλαβα τι εγραψες, δεν καταλαβα επισης πως αυτο που εργαψες, απανταει σε αυτο που εγραψα εγω...
δλδ,
συμφωνω με το μνημονιο....
Εσένα..........
Σίγουρα το "δεν καταλαβαίνω " είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το "δεν εγκρίνω/δε μου ταιριάζει/ δε γουστάρω/ δεν επιδοκιμάζω". Στο τελευταίο ο κατάλογος είναι ατελείωτος.....
Πάντως, σε ό,τι αφορά το "δεν καταλαβαίνω", το ανησυχητικό σε έναν άνθρωπο είναι όχι να μην τον καταλαβαίνουν, αλλά να μην καταλαβαίνει εκείνος τους άλλους. Δηλ. οι άλλοι να είναι σε θέση να εντοπίσουν την οπτική του γωνία κ να μπουν στη θέση του (ακόμα κ αν δεν συμφωνούν με την κοσμοθεωρία κ τη νοοτροπία του), ενώ εκείνος να κρίνει κ να βλέπει τα πάντα μόνο μέσα από τα δικά του μάτια. Αυτό κάνει σε huge problem.
αν κ τα αλαρμ στο μυαλο μου εχουν αρχισει κ χτυπανε κοκκινο δε ξερω ποσο θα το παλεψω ακομα αυτο...
.................................................. ...........................................
ευτυχως αν συμφωνουσες με εμενα θα αρχιζα να ανυσιχω οτι κατι δε κανω καλα.Quote:
συμφωνω με το μνημονιο....