παντα πιστευα οτι η μαγικη λεξη για ολα λεγετε συμφωνια.
Printable View
παντα πιστευα οτι η μαγικη λεξη για ολα λεγετε συμφωνια.
Μήπως έχουμε μαμισει το θεμα του μαους βρε Αλεξ
Σορυ βρε maus
μαους και εγω γραφω πολυ και βρισκω πολυ δυναμικα αυτα π γραφεις
Δεν υπάρχει κάποιος βρε παιδιά να διαγράψει τα άσχετα ποσταρισματα εδώ μέσα;;; Έλεος δηλαδή...
Συγγνώμη maus αλλά δεν άντεξα... Αλεξ όχι άλλο κάρβουνο.... Φτάνει
maus, καλά κάνεις και γράφεις και καλά κάνεις και τα δημοσιεύεις... εγώ δεν θα κάνω κριτική, δεν μου αρέσει καθόλου η κριτική στην ποίηση ούτε η ερμηνεία της... δεν μπορεί κανείς χρησιμοποιώντας τον πεζό λόγο να σχολιάζει τον έμμετρο, είναι βλακεία (πρόκειται για διαφορετικές γλώσσες)... δυστυχώς το ίδιο κάνουμε κι όταν αναλύουμε ένα έργο ζωγραφικής κλπ...
έχω μόνο μια "παρατήρηση": μην βάζεις τίτλο σ' αυτό (τι είναι και για ποιόν είναι)... το περιορίζεις... άστο ελεύθερο να πάει κι όπου πάει...
δεν διαφωνώ ότι τα άσχετα σχόλια είναι κουραστικά... όμως... επειδή εδώ είναι φόρουμ για ψυχώσεις είναι λογικό να υπάρχει η μέγιστη ανοχή στο πρόβλημα της επικοινωνίας, εκτός αν ο άλλος γίνεται υβριστικός ή περνάει τα όρια...
διαφορετικά θα πρόκειται για "λογοκρισία"
"...Επινόησα όλες τις γιορτές/ έζησα όλους τους θριάμβους… όλα τα δράματα/ προσπάθησα να δημιουργήσω καινούργια λουλούδια/ καινούργια άστρα… καινούργια σώματα… καινούργιες γλώσσες/ πίστεψα ότι απέκτησα υπερφυσικές δυνάμεις/ και λοιπόν?..."
αντί κριτικής σου αφιερώνω απόσπασμα από ένα ποίημα του Αρθούρου Ρεμπώ (εγώ, βλέπεις, δεν γράφω)
Καθε φορα που ερχομαι προς τα εδω,το κεφαλι μου αδειαζη και το πνευμα μου δειλιαζη...
Καθε φορα που με χειροπεδες δεμενη πεισταγκονα με φερνουνε εδω,γινετε της πουτ...ς,μεγαλο μακελιο.Τρελοι με κοιτανε γεματοι πανικο,με τις ξεκουμποτες ρομπες τους γιατροι και νοσηλευτες τρεχουν να με μαντρωσουν,εμενα το θεριο που πολυ το φοβουντε μα πιο πολυ τους φοβατε αυτο...
Και οταν με κολπα βρομικα με ξεγελουν και με σταυρωνουν με πετσινα λουρια και λουκετα χοντρα,νταιλικι χαπακια χρωματιστα με βαζουν να καταπινω και ανωνιμες ενεσεις μου κανουν για να γινω...να γινω τι...κατι σαν κομοδινο...
Για το καλο μου,για να βρεθω ξανα χαμενη στο πουθενα,εκει που ο εφιαλτης ξεκινα.Με τα ματια καρφωμενα στο κενο,σκοπος τους να ξεχασω τον ιδιο μου τον εαυτο...γιατι στα ασπρα και μπλε κελια ο χρονος σταματα,το αιμα σου παγωνη,παυει να κυλα.Η ζωη σου μηδενιζετε σε μια στιγμη,ειναι ματαιο να ψαχνεις διαφηγη...
Και εγω γραφω φιλε μου,συνηθως οταν δεν ειμαι καθολου καλα...αυτο ειναι ενα αποσπασμα απο τον τελευταιο μου εγκλισμο με εισαγγελικη...πολυ θα ηθελα να μπορουσα καποτε να εκδοσο ενα βιβλιο...΄΄Αποσπασματα απο το ημερολογιο μιας τρελης
τιποτα ετσι εγραψα να φυγει η διαφημιση απο πρωτη