Δοκιμασε να αυξανεις το διαστημα που πας τουαλετα και οταν εισαι εξω απλα να το αγνοεις οσο ενοχλητικο και αν ειναι θα δεις περιπου σε μια βδομαδα θα σου εχει φυγει τελειως
Printable View
Δοκιμασε να αυξανεις το διαστημα που πας τουαλετα και οταν εισαι εξω απλα να το αγνοεις οσο ενοχλητικο και αν ειναι θα δεις περιπου σε μια βδομαδα θα σου εχει φυγει τελειως
Καλησπέρα , εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Πήγα 2 ταξίδια στο εξωτερικό πρόσφατα και δεν κατάφερα να ευχαριστηθώ σχεδόν τίποτα. Φοβόμουν να χρισιμοποιήσω το μετρό για παράδειγμα , και όσες φορές το έκανα με διακατείχε πανικός για το αν θα καταφέρω να φτάσω. Ξέρω ότι έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία απάντηση στο ποστ , αλλά ήθελα να μάθω εάν βρήκατε κάποια λύση στο πρόβλημα
Το βιωνω εδω και 10 χρονια και εγω αυτο. Τον πρωτο χρονο θυμαμαι ειχα παρει Toviaz για 2-3 μηνες και μου ειχε φυγει. Αλλα επανηθλε, απο τοτε περασαν αλλα 9 χρονια και εμαθα να ζω μαζι του. Βεβαια με πολλες υποχωρησεις, που πλεον με εχουν κουρασει. Εκανα και ομοιοπαθητικη η οποια δεν βοηθησε. Υπαρχει καποιος που ακολουθησε καποια αλλη φαρμακευτικη αγωγη η πηγε σε καποιον ειδικο και το ελυσε;
Καλησπέρα σας. Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα εδώ και περίπου 8 χρόνια και όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω έμαθα να ζω με αυτό. Κάτι που συμβαίνει σε εμένα είναι ότι με πιάνει αυτή η αίσθηση μόνο έξω και μόνο όταν δεν έχω εύκολη πρόσβαση σε τουαλέτα. Για παράδειγμα με πιάνει κάθε φορά που ταξιδεύω με λεωφορείο αλλά ποτέ όταν ταξιδεύω με τρένο σε σημείο που μπορώ να κάτσω και 6 ώρες ταξίδι χωρίς να πάω ούτε μία φορά αν δε νιώσω πραγματική ανάγκη. Επίσης με πιάνει στο αυτοκίνητο όταν είμαι συνοδηγός και το μυαλό μου μετά από κάποια ώρα μένει κολλημένο εκεί, αλλά ποτέ όταν οδηγώ και είμαι συγκεντρωμένος στο δρόμο.