Originally Posted by
λιλιουμ
δεν εχεις ορια μαλλον κοπελια. να κανεις και να δινεις μεχρι εκει που θες εσυ, και οπου θες εσυ, και οσο θες εσυ, και οταν θεσ εσυ, και να μην στο διεκδικουνε αυτοι σα να ειναι αυτονοητο δικαιωμα τους. ακου ενα παραδειγμα. οταν σχολαγα απο το χορο μια μερα εβρεχε, και μια κοπελα, που ηξερα οτι μενει στο δρομο μου, προσφερθηκα να την παω σπιτι της. ειμαι καλος ανθρωπος, ναι? οκ την πηγα ευχαριστηθηκε. Προχτες, ο δασκαλος χορου ηθελε να παει καπου που ηταν παλι προς το σπιτι μου και προσφερθηκα να τον παω, αλλα ηταν αρκετα διαφορετικο το σημειο απο το σπιτι της κοπελας. ΕΚεινη τη μερα δεν εβρεχε και δεν ειχα κανονισει κατι με αυτη δε μου ειχε πει κατι, και την βλεπω στο τελος παιρνει αγκαζε το δασκαλο και ερχεται να την παω και αυτη σπιτι της. Ε λοιπον πηγα το δασκαλο εκει που ηθελε και ηταν στο δρομο μου, και αυτη την αφησα στα μισα εκει που με βολευε εμενα, σχετικα κοντα με το σπιτι της (δεν ειμαι κοροιδο ναι?). Αυτη περιμενε να κανω κυκλο να την εξυπηρετησω, αλλα ουτε της το ειχα προτεινει εγω εκινη τη μερα, ουτε καν με ρωτησε αν μπορω, ουτε ειμαι ηλιθια να κανω τη δουλα, ουτε εχω σκοπο αυτο να το αφησω να γινεται ολη τη χρονια οποτε της καπνισει. την επομενη φορα τωρα θα το σκεφτει και θα με ρωτησει. Και εγω ειμαι πολυ προθυμη να εξυπηρετω, αλλα οχι να εκμεταλλευονται και να με χουν για δουλα. Αν με βολευει εμενα πρωτα, αν μπορω, αν ΕΧΩ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ναι. Το κανω οποτε θελω εγω σε οποιον θελω και οσο κρινω εγω οτι ειναι εξυπηρετηση και οχι δουλεία. got it?