Αυριο λογικα θα παω να τα πουμε απο κοντα!παντως οταν επερνα για 4μερες το μισο των 20 ηταν πολυ καλυτερα!αει να δουμε!
Printable View
Αυριο λογικα θα παω να τα πουμε απο κοντα!παντως οταν επερνα για 4μερες το μισο των 20 ηταν πολυ καλυτερα!αει να δουμε!
Το πιο ενοχλητικο μεχρι τωρα ειναι οτι δεν ευχαριστιεμαι υπνο τα αλλα ολα εχουν βελτιωθει παρα πολυ!
Καλησπερα φιλε μου,εδωπερα κ αρκετο καιρο παιρνω αντικαταθλιπιτικα,νομιζω πρεπει να περιμενεις γυρω συτον ενα μηνα με 40 μερες για να δρασουν ομως για να δεις αποτελεσμα ειναι αναγκαια κ η προσωπικη σου προσπαθεια,καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα σε καθενα φαρμακο παντως συχνες παρενεργειες ειναι το αισθημα κοπωσης κ οι διαταραχες υπνου κ πρεπει να περιμενεις να περασει το διαστημα που σου λεω (40 μερες) κ μετα εαν επιμενουν οι παρενεργειες πηγαινεις στον γιατρο για αλλαγη φαρμακου η δοσολογιας εννοειται δεν θα κανεις ο,τι σου κατεβει ο,τι πει ο γιατρος δεν παιζουμε με αυτο το θεμα
Πηρα τηλ τη γιατρο και μου ειπε να περνω το χαπι το πρωι και το βραδυ πριν κοιμηθω ενα xanax μεχρι να σταθεροποιηθει λεει...δε μου αρεσε και ιδιαιτερα το τελευταιο!!
Μιλησα σημερα με το γιατρο και μου ειπε να περνω το χαπι το πρωι και ενα xanax το βραδυ πριν κοιμηθω μεχρι να σταθεροποιηθει λεει...δε μου αρεσε και ιδιαιτερα το τελευταιο!
Από κοντά σε είδε? Πως θα διαπιστωσει τη διαφορα αμα δε σε δει από κοντά?
Πολλές φορές είναι και η διάθεση την ωρα που μας βλέπει ο άλλος, αφού την ωρα που μας βλέπει, με το τι δειχνουμε εκεινη την ωρα δλδ, διαμορφωνει την αποψη του για μας. Δεν σε βλεπει θελω να πω στον πραγματικο χρονο που υποφερεις απ το προβλημα. Κι οταν εισαι μπροστα του η διαθεση σου μπορει να ειναι καλύτερη και μ αυτο βγαζει τα συμπερασματα του, εκτος κι αν εισαι ειλικρινης και περιγραφικός στο να του παραθεσεις με ακριβεια πως εισαι στο χρονο που πραγματικα υποφερεις. Αυτη πιστευω ειναι και η διαφορα απο τις αλλες ειδικοτητες γιατρου. Φαρμακα αλλα να μη γινεις και φυτό, ειναι και θεμα εκπαιδευσης της σκεψης.
Στο θεμα υπνος, απ την αλλη, μπορει να παιζουν ρολο κι αλλοι παραγοντες πχ αν κανεις κουραστικη δουλεια, αν κοιμάσαι καλα τη μερα, αν οι σκεψεις σου ερχονται σαν καταιγιδα οταν πας για υπνο κι αυτο με τη σειρα του μπορει να σε κανει να ξυπνας αργα το βραδυ και εκει να ξεναρχονται οι σκεψεις και να μην σε αφηνουν να ξανακοιμηθεις κλπ.
Συνηθως όσο πιο πολλη πληροτητα και ικανοποιηση νιωθουμε για τη ζωη μας τοσο πιο άνετος ειναι και ο ύπνος, αυτο που λεμε δλδ πήγε η μέρα μου καλα. Κι αυτο από εμας εξαρταται!
εγω οταν ξεκινησα ladose..ενιωσα πολυ πιο τσιτα απο οτι ημουν κ γι αυτο μου εδινε κ ζαναξ...
μετα απο 30 μερες ενιωσα κανονικα παλι.οπως ημουν πριν αλλα πολυ καλυτερα.
τελειος υπνος, ηρεμια, επεστρεψα στην ζωη μου κανονικα.
ειδικα τωρα τελευταια κοιμαμαι σα βοδι κ δεν παιρνω εννοειται ζαναξ.μονο 15 μερες πηρα ζαναξ.
μην κοβετε φαρμακα μονοι σας! τα αντικαταθλιπτικα δεν τα κοβουμε ποτε μονοι μας!!
εγω οταν ξεκινησα ladose..ενιωσα πολυ πιο τσιτα απο οτι ημουν κ γι αυτο μου εδινε κ ζαναξ...
μετα απο 30 μερες ενιωσα κανονικα παλι.οπως ημουν πριν αλλα πολυ καλυτερα.
τελειος υπνος, ηρεμια, επεστρεψα στην ζωη μου κανονικα.
ειδικα τωρα τελευταια κοιμαμαι σα βοδι κ δεν παιρνω εννοειται ζαναξ.μονο 15 μερες πηρα ζαναξ.
μην κοβετε φαρμακα μονοι σας! τα αντικαταθλιπτικα δεν τα κοβουμε ποτε μονοι μας!!
η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι κουραστικες οι μερες μου!αλλα καταλαβαινω οτι κατι δε παει καλα δεν ειναι οτι ειμαι ξεκουραστος!! και ναι οταν ξυπναω μεσα στη νυχτα δουλευει το μυαλο πολυ!εχθες πρωτη μερα με το xanax κοιμηθηκα!θα περιμενω να περασει ο αναλογος καιρος για να δουλεψει το φαρμακο και βλεποντας και κανοντας!!και εννοειται θα ξεκινησω να κανω πραγματα για να κουραζω το σωμα και το μυαλο μου με τη καλη εννοια!
Καλησπέρα παιδιά πασχω απο κρισης αγχους και φοβιες οποτε κλασικα με πιανει κριση πανικού αυτο το έχω εδω και 6 χρόνια το πρωτο λαιρό ο γιατρός μου έδινε το zoloft μαζι με xanax ολα οκ τωρα που ξαναέχω τα ιδια πέρνω μόνοτο zoloft γιατι με το xanax μου φέρνει υπνο και δεν μπορώ να λείψω απο την δουλεία.το παίρνω 6 μέρες και απο χτες εχει αρχισει να με καει το σωμα μου εχει κανεις αυτα τα πραγματα?
:(
καμια απανηση?:mad: