Originally Posted by
giorgos panou
μαρακι εισαι πολύ μικρη!! εχεις μπροστασου ολοκληρη ζωη!! αα!! κι μην αγχωνεσαι! ¨)¨), δεν ζουμε στο "30, ουτε σε καποια πουριτανη επαρχιακη περιοχη!! πλεον υπαρχουν πολλες κοπελες που είναι μητερες κι είναι χωρησμενες, δεν είναι κατι που αποτρεπει ολους τους ανδρες στο να κανουν μαζισου σχεση! κι στο να προχωρησουν,δλδη να παντρευτης! κι να κανεις μια φυσιολογικη ζωη!!
απλα, θα πρεπει να εισαι λιγάκι πονηρευμενη από εδώ κι περα, θα δεις που οι ανδρες θα κομπλαρουν λιγάκι σαν ακουνε για το παιδακισου,αλλα κι παλυ είναι σπανια αποτρεπτικο! προσωπικα ειμουν 23-24 όταν ειχα γνωρησει κι ειχα κανει σχεση με μια κοπελια που ηταν γυρο στα 33! κι ειχε κορη γυρο στα 16! ¨) θυμαμαι ότι κολαγε να μου το πει κι αργησε λιγάκι! αλλα γενικα δεν ειχα κανενα κομπλεξ ουτε εγω ουτε και η παρεαμου! κατι που φοβομουν ότι θα το παρουν στραβα! αλλα όλα ηταν υπεροχα!! βεβαια δε προχωρήσαμε όχι γτ. ειχα πρόβλημα που ηταν μητερα! απεναντίας ηταν κι ευκαταστατη σε μεγαλο βαθμο, αρα αν ειμουν πονηρος θα το προχοραγα! χαχα, το θεμα στραβοσε όταν καποια κακες γλωσσες αναφερθηκαν ότι εγω την επεφτα στην κορουλα της όταν εγινε 17!-βλέπεις μεγαλοεδειχνε η κοπελα εμοιαζε με 3-4 χρονια πιο πανω! ψεματα λεγανε όμως!
επηστρεφω όμως στο θεμα μας!! μαρακι πρεπει να κατσεις κι να τα βρεις με τον εαυτοσου!! στο ξανα λεω, υπαρχουν σημεια να απευθηνθεις! κι να σε βοηθησουν με το θεμασου,η κουμπαραμου ηταν αλλοδαπη κι εβγαλε ακρη! φαντασου!! ποσο μαλον εσυ! που είμαι συγουρος ότι αν υπαρξη καποιο κολλημα στα γρανάζια του δημοσιου θα βαλεις τις φωνες κι τον "ομορφο" τσαμπουκα σου κι όλα θα προχωρησουν¨). όμως μαρακι πρεπει να το δεχτεις, να το αποφασησεις πως δεν υπαρχει μελον με τον πατερα του παιδιου σου!! στο λεω διοτι κι εγω ειχα θεμα με τις ουσιες, κι δυστυχως ειχα κανει "τοξικες" καποιες σχεσεις μου, αυτό που εχω καταλαβει είναι ότι σαν περασουμε στην σχεση μας την καθημερινοτητα της μαστουρασ! σαν δλδη ειμουν μπροστα της "μαστουρα" ειχα σκατοσει την σχεση, κι νιωθω ότι δεν μπορουσα να το σοσω πλεον!! αρα μην εχεις καθολου ενδιασμους ο τυπος είναι λαθος!!κι κατά συνηδηση!! δεν υπαρχει δικαιολογια να χτυπας την γυναικα σου!! την μητερα του παιδιου σου!!συνεχεια!! δλδη το κανει αποφασισμένος!! δεν εγινε μια φορα ΤΕΡΜΑ!! για εμενα είναι λαθος του, δεν υπαρχει γυρισμος!
μαρακι εδώ μεσα γραφω την γνωμημου παντα, σορρυ αν γραφω πραματα που δεν σου αρεσουν, αληθεια δεν θελω να προσβαλω ουτε τις επυλογες σου ουτε τπτα, εξαλου στο ξανα λεω, δεν θα μπορουσα να κατηγορισω μια κοπελιτσα που στα 18της τα εφτιαξε με καποιον μεγαλητερο, ημαρτον!! είναι πολύ φυσιολογικο να μην ξερεις τι σε περιμενει! το θεμα είναι τι κανεις πλεον ε?