η καποιος που ειναι καλος ηθοποιος
Printable View
και οι κανονικές είναι δύσκολες αλλά έχουν περιθώρια να τις δουλέψεις, να ελπίσεις ότι θα πάνε καλά, να αγαπήσεις, να προσφέρεις, να αφεθείς ελεύθερος..έχουν δηλαδή και πολλά καλά αν και δύσκολες!
ενώ οι ελεύθερες μπορούν να αποδειχθουν και πολύ δυσλειτουργικές :)
ορισμενοι φερονται σα να θελουν κατι σοβαρο. δηλαδη στην αρχη δειχνουν οτι νοιαζονται για σενα ..τηλεφωνα καθε μερα, επιδιωκουν να σε δουν,σε στηριζουν ολα αυτα μεχρι να παρουν αυτο που θελουν..βεβαια εχεις κι εσυ την επιφυλαξη σου αλλα λες οκ ,δειχνει καποια καλα στοιχεια.και πεφτεις απο τα συννεφα.δε νομιζω οτι ρωτας στην αρχη της γνωριμιας αν το βλεπει ο αλλος σοβαρα το αφηνεις και βλεπεις,και ακομα κι αν ρωτησεις τι θα σου πει ο αλλος?
αν νιωθεις ομορφα με τον αλλον και δεν εχεις αμφιβολιες δε νιωθεις την αναγκη να ρωτησεις..τωρα, αν ολοι ηταν πιο ειλικρινεις,θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα.θα εκτιμουσα αν ο αλλος μου λεγε η μου δειχνε οτι θελει μονο σεξ για να ξερω που βρισκομαι.και οχι να μπαινω σε αλλες διαδικασιες και να πληγωνομαι στο τελος.
Δε ρωτάς ...απλώς επαναπροσδιορίζεις τους λόγους για τους οποίους εσύ ο ίδιος θέλεις συνεχεια και μετά το σεξ (κάτι τετοιο καταλαβα οτι εννοει η καιτη) σε αντίθεση με το άλλον που δε θέλει.
Ούτε είναι δυνατόν να μην είσαι ανοικτός με το φόβο ότι ο αλλος "αφου πάρει αυτό που θέλει" θα σταματήσει να ασχολείται...
Θέλει να το πας λίγο πιο χαλαρά στην αρχή δίνοντας εσύ πρώτα χρόνο στον εαυτό σου να δεις αν όντως νιωθεις πράγματα και σου ταιριάζει.
Είναι που δε γνωρίζεσαι καλά με τον άλλον και μπορεί να ξενερώσεις μαζί του οπότε να μη θες να το συνεχίσεις σε σχέση, δηλαδη να μη σε τραβαει σαν ανθρωπος, η να μην είσαι σε φάση για κάτι τέτοιο..το σεξουαλικό είναι άλλο θέμα.
Και γιατί να νιώσουμε ετσι στην τελική;
δε μας πήρε και την ψυχή, ένα σεξ κάναμε :p
Καλημέρα σας.
Αυτό που καταλαβαίνω, χωρίς να έχω την οποιαδήποτε προσωπική εμπειρία,
είναι ότι οι άντρες θέλουν γενικά ελεύθερες σχέσεις, αφού το μόνο που τους νοιάζει από τη φύση τους είναι το σεξ (με μοναδική εξαίρεση τις περιόδους που ερωτεύονται),
ενώ οι γυναίκες, όσο και αν προσπαθούν να πείσουν τους άλλους και τους εαυτούς τους για το αντίθετο, πάντα θέλουν να έχουν σχέση κανονική, είτε είναι ερωτευμένες είτε όχι (αυτό προέρχεται από τη φύση των γυναικών.)
Συμφωνώ σε αυτό :)
όχι ότι οι άνδρες νιώθουν λιγότερα..απλώς εμεις για πολλούς λόγους -κυρίως κοινωνικούς- νομιζουμε οτι νιωθουμε και ειμαστε διατεθειμένες να προσπαθησουμε ακόμα και αμα δε μας καλύπτει και τόσο ο άλλος.
Νομίζω πως οι άνδρες δεν μπαίνουν σε τέτοια τρυπακια. Και καλά κάνουν βασικά.