Originally Posted by
ΣονγκΧουά
αρχισε να απομακρύνεται - τουλάχιστον έτσι καταλαβαινα εγώ. Εβγαινε πιο πολύ με φίλους, εδινε προτεραιότητα σε ασχολίες κτλ οπότε γκρίνιαζα για περισσότερο χρόνο. Αυτό να συνέβη 2 φορές. Την 3η έγινε ενας τσακωμός και εν θερμώ του ειπα ότι θέλω χρόνο να σκεφτώ. Φυσικά δεν το εννοουσα, το είπα πάνω στο θυμό μου για να τον ταρακουνησω αλλά αυτός το κράτησε και είπε ότι νιωθει πολύ πιεσμενος και θελει και αυτός χρονο. Ομως μεσα σε 2 μερες με χώρισε. Τελικά οταν βρεθηκαμε για τελευταία φορά, του ειπα οτι κατανόησα αυτό το διάστημα τα λάθη μου, οτι τα σκεφτηκα καλά και ότι δεν θα ξαναεμπαινα σε αυτή τη διαδικασία πίεσης γιατί θέλω να είμαστε μαζί καλά και να είναι ευτυχισμένος. Αυτός αρχικά ήταν αρνητικός μετά όμως μου είπε ότι θέλει χρόνο να το σκεφτεί γιατί ξαφνιάστηκε και συγκινηθηκε με αυτά που του είπα, με φίλησε και εμεινα με την εντυπωση ότι μάλλον θα τα ξαναβρούμε. Ωστόσο, ενω επικοινωνησε την επόμενη μερα φαινόταν ότι το κάνει κάπως ανόρεκτα. Ετσι, του είπα με μνμ ότι δεν υπάρχει λογος να το ξανασκεφτεί αν δεν θέλει και ότι αγαπη με το ζόρι δεν γίνεται. Του ευχήθηκα να ειναι καλά και γεμάτος. Απάντησε πολύ γλυκά και μου είπε οτι ενω μετα τον τσακωμό είχε αρνητικά συναισθήματα τωρα με την τελευταια συζητηση με σκέφτεται και χαμογελάει, αλλά ότι δεν του βγαίνει να έχουμε επικοινωνία, δλδ να συνεχίσουμε. Ηταν γλυκός στο μνμ, εδειχνε κατανόηση ότι εγώ στενοχωρήθηκα αλλά ως εκεί. Φαίνεται ότι έχει πάρει την απόφαση του.