όταν λέτε να το μετουσιώσω σε κάτι άλλο;;; συγνώμη δεν μπορώ να κατανοήσω τι εννοείτε... Αν μπορείτε ένα παράδειγμα;;
Printable View
όταν λέτε να το μετουσιώσω σε κάτι άλλο;;; συγνώμη δεν μπορώ να κατανοήσω τι εννοείτε... Αν μπορείτε ένα παράδειγμα;;
ε, να... άλλοι γράφουνε τραγούδια, άλλοι ποιήματα, άλλοι ταξιδεύουν... άλλοι ενδιαφέρονται περισσότερο για τους ανθρώπους, θέλουν να προσφέρουν, γίνονται δοτικοί... ο έρωτας σε κάνει δημιουργικό και δοτικό...
ίσως τον επόμενο άνθρωπο που θα αγαπήσεις, να τον αγαπήσεις περισσότερο και καλύτερα εξαιτίας αυτής της εμπειρίας...
έγραψε ο άνθρωπος:
"...άθελα μου για να μη πω τον ερωτεύτηκα, έφαγα ένα κόλλημα (να το πω στη καθομιλουμένη) μίλησα μαζί του, ΔΕ ΤΟΛΜΗΣΑ βέβαια να του πω κάτι τέτοιο, μου δωσε την αίσθηση ότι ενδιαφέρεται κι αυτός... τουλάχιστον αυτή την εντύπωση είχα..."
και θα πρέπει να παραδεχτείς ότι μιλάει για το πρόβλημα του με αξιοπρέπεια...
ξαναδιάβασε το: λέει ότι του δημιουργήθηκε η εντύπωση πως ενδιαφέρεται κι αυτός... ε, δεν του πήρε και δήλωση... με εντυπώσεις ξεκινάνε αυτά συνήθως...
την αξιοπρέπεια την τονίζω γιατί δεν του αξίζει η απάντηση "σαν να μας μιλας για καποιον στον δρομο που σου γυαλισε...ε και?"
το διαβασα παρα πολυ προσεχτικα. απλα διαφωνω μαζι σου.
ειναι κοινη πρακτικη ανθρωπων που θελουν χωρις να τους θελουν να εχουν 'εντυπωσεις' γενικως και αοριστως..
τετοιου ειδους 'εντυπωσεις", εχουμε 3 φορες τη μερα με πασης φυσεως αγνωστους.
αυτο μας ελειπε να αρχισουμε να τους κυνηγαμε χωρις να εχει γινει τιποτε αναμεσα μας...
εγω νομιζω οτι μια χαρα του αξιζει η απαντηση, εσυ δωσε αυτη που νομιζεις..
Ναι όντως... έτσι είναι φίλε ή φίλη remedy (συγνώμη δεν ξέρω αν είσαι άντρας ή γυναίκα) απλά η διαφορά είναι ότι μπορώ να τον βρω ανά πάσα στιγμή για να γίνει κάτι ή να φάω το άκυρο στα μούτρα... ενώ αν είναι κάποιος στο δρόμο οκ... σάμπως θα τον ξαναδώ;;;; Δλδ μπορώ να δω αν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι... αλλά είναι αυτή η ιδιότητα του που με κρατάει... Αλλά από την άλλη αν δεν πράξω τπτ πάντα θα με τρώει η αμφιβολία...
...αν σκεφτείς ότι ένα τεράστιο ποσοστό ιερέων είναι ομοφυλόφιλοι, μπορεί να έχεις και ελπίδες.
Ξαναπήγαινε και κόψε κίνηση, ποτέ δεν ξέρεις :ΡΡΡΡΡ
Άσε τον άνθρωπο σε μ@λΚά στην ησυχία και στο έργο του! Πας να τον καταστρέψεις επειδή ο προσανατολισμός σου και η αρρώστια της σκέψης σου, σου διεγείρουν έμμονες ιδέες όποτε βρεθεί κάποιος στο δρόμο σου!
Και συ Θεοφανία, σε έχω για σοβαρό άτομο, τι είναι αυτή η βλακία που μόλις έριξες? Βλέπεις από πρωτο μάτι ποιος πηδιέται με ποιον και μιλας με τόση βεβαιότητα?
Νομίζω ότι αν προχωρήσουν τα πράγματα, θα πονέσεις περισσότερο. Είναι μια κατάσταση που δεν βγάζει πουθενά και θα ηττηθείς όπως και να χει. Σκέψου και σε τι δύσκολη θέση θα φέρεις τον άλλο..
σε καπιον πρεπει να κολησω στη μυτη μερικα βιντεο μου φαινετε :)
Φίλε Ιωάννη συγνώμη γι'αυτό που θα πω αλλά είναι εντελώς άστοχο το μνμ σου, όχι επειδή έγραψες κάτι που δεν μου ''καλοαρέσει'' δημοκρατία έχουμε ο καθείς εκφράζεται όπως θέλει... αν ήμουν έτσι όπως γράφεις... τώρα δε θα καθόμουν να το συζητάω αλλά θα πήγαινα να κάνω παιχνίδι κι ότι βγει... τόσο απλά... Οπότε μάλλον είσαι λίγο εκτός... καλοπροαίρετα πάντα... Φίλη ΓΑΤΑ φοβάμαι ότι συμφωνώ μαζί σου... Μια ωραιοτάτη ήττα με περιμένει... εκτός αυτού δεν θα θελα να βρει ουδείς το μπελά του εξαιτίας μου...
μην ανυσιχεις θα σου δανεισω το κρανος που εχω για ειδικες περιπτωσειςQuote:
Φίλε Ιωάννη συγνώμη γι'αυτό που θα πω αλλά είναι εντελώς άστοχο το μνμ σου, όχι επειδή έγραψες κάτι που δεν μου ''καλοαρέσει'' δημοκρατία