Originally Posted by
Macgyver
mama , η δικη μου κτθλψη , δεν ειχε εξαρσεις και υφεσεις . Ηταν μια σταδιακα υποτροπιαζουσα κατασταση , με μια αρχη αοριστα γυρω στο 2002-2005 ( ξερω την αιτια ) , και πατο το 2011-12 εκει πλεον δεν ηθελα την ζωη μου . Το 13 ηταν μια απο τα ιδια , οχι πατος ομως . Τωρα εδω και 3 μηνες , αρχισα να κανω μικρα πραματακια , προχωραω σε μεγαλυτερα , και βλεπω οτι τα καταφερνω μια χαρα , αφου εχω πεισθει μεσα μου οτι ΜΠΟΡΩ . Πριν δεν το πιστευα αυτο , πιστευα οτι εχω μια φοβερη ασθενεια που δεν μπορω να την μαχηθω , αλλα ειχα μια αισιοδοξια . Δεν ειναι ετσι λοιπον . Αμα το πιστεψεις βαθια μεσα σου , και βλεπεις οτι και οι πραξεις σου ( λειτουργεις και παλι ) συναδουν με την πιστη σου , συνεχιζεις να προχωρας , με σταθερα βηματα .
Ξερω οτι θα ειναι μακρυς ο δρομος , μπορει λιγο , μπορει παραπανω , σημασια εχει να μην εγκαταλειψεις . Θα περιεγραφα την προοδο μου , με μια ανοδικη , αλλα τεθλασμενη γραμμη , οχι με τραγικα πεσιματα ομως .
Αυτο το ' η ασθενεια καμμια φορα πρεπει να κανει τον κυκλο της ' μου το ειπε προ μηνων , ενας γιατρος του εοπυυ , απο αυτους που σε κρατανε ισα ισα για να σου γραψουν τα φαρμακα , και μουκανε ενα κλικ . Ισως ναναι και ετσι ...............