Originally Posted by
merlia
Καλησπέρα σας,ήρθα κ εγώ ζητώντας τις γνώμες σας για την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι.Αν και εκ διαμέτρου αντίθετη με γνωριμίες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,τα έφερε έτσι,που μπήκα σε ένα τέτοιο μέσο,λόγω μιας φίλης κ εκει μου μίλησε κάποιος.Πιάσαμε την κουβέντα και μάλιστα βρήκαμε και κοινούς γνωστούς.Ζήτησε άμεσα να συναντηθούμε,έδωσε τηλ κτλ αλλά εγώ αρνήθηκα.Μετά απο καμια εβδομάδα επικοινωνίας κ συνεχών καλεσμάτων να συναντηθούμε,κάπου απομακρύνθηκε.Έστελνα εγώ κυρίως μηνύματα και απαντούσε ,εκείνος ποτέ.Άφηνε μια συζήτηση στη μέση κ έφευγε κ τέτοια.Κάποια στιγμή χάθηκα κ εγώ.Μετά απο 2 εβδομάδες με ρώτησε πού χάθηκα και άρχισε πάλι να μου λέει πως θέλει να συναντηθούμε και μετά ξαναχάθηκε.Του μίλησα λοιπόν και είπαμε να βρεθούμε .Αφου βγήκαμε και δεν είπα τίποτα απο αυτά ,που ήθελα τελικά πήγαμε κάπου και κάναμε σεξ.Δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα,ίσως επειδή δεν ήξερα και αν το θέλω.Δεν ξέρω αν το κατάλαβε,μετά πάντως έκανε μια ερώτηση τύπου όλα εντάξει και η απάντησή μου ήταν σιωπή.Απο εκει και μετά μιλήσαμε ελάχιστα,ούτε ξέρω γιατί δεν έφυγα αμέσως.Στο τέλος πάντως φευγοντας με φίλησε σταυρωτά στα μάγουλα και μου είπε χάρηκα!!Δεν το συζητώ πώς ένιωσα!Δεν ξέρω βέβαια κ πως γίνεται,δεν το έχω ξανακάνει,αλλά τι να πω;Φιλί σταυρωτά και χάρηκα;Σκέφτομαι μήπως επειδή ήμουν κάπως μαζεμένη,σκέφτηκε πως αν με φιλήσει αλλιώς,ίσως σκεφτώ πως πάμε για σχέση;Δεν έχω χώρο στη ζωή μου για σχέση και αυτός απο ότι κατάλαβα χρόνο,δεν είναι όμως κάτι ,που συζητήσαμε ή έθιξα εγώ ποτέ.Δυο μέρες τώρα δεν έχουμε επικοινωνήσει,εγώ όμως είμαι στεναχωρημένη.Και προχώρησα αμέσως και δεν μου άρεσε και λάθος εντύπωση έδωσα.Έχει νόημα να επικοινωνήσω μαζί του μετά απο κάποιες μέρες ή όχι;Εκείνος δε θα το κάνει,δεν το έκανε ποτέ,η αλήθεια είναι πως εγώ το κυνήγησα το θέμα αυτό.Και να επικοινωνήσω τί να του πω;ό,τι έγινε -έγινε και πάλι φίλοι;Απο την άλλη αισθάνομαι πως έδωσα πολύ λάθος εντύπωση του εαυτού μου.Και υπάρχει και ένα τρίτο.Να μην του άρεσα και απλά να θεώρησε εύκολο να κάνει σεξ και το έκανε;Να μην του άρεσα την ώρα εκείνη;Είμαι πολύ μπερδεμένη..