Originally Posted by
καθευτης
τιποτα δεν έκανα μυσπ... στην αρχη κοίταγα λίγο για δουλειά αλλά τα παράτησα γρήγορα και σάπιζα στο κρεβάτι... ούτε στον υπολογιστή δεν καθόμουν... με τον αδερφο μου η κατάσταση είναι αρκέτα περίεργη... ουσιαστικά σχέση έχουμε αρχίσει να έχουμε τα 2-3 τελευταία χρόνια... μικροί είχαμε πολύ ανταγωνιστική σχέση, πολύ βίαιη... ο αδερφός μου ακόμα είναι αρκετά βίαιος... δεν κάνει σωματική βία ποτέ... μόνο μικρά παίζαμε σφαλιάρες... ίσως και λίγο μεγαλύτεροι από μικρά αλλά αυτά έχουν κοπεί χρόνια τώρα... είναι όμως πολύ απότομος και επιθετικός... αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που θέλει να φύγει η μητέρα μου... εν μέρη την καταλαβαίνω.. και στο κάτω κάτω της γραφής δεν περίμενα και τίποτα από αυτή... και που δέχτηκε να μου πάρει φάρμακα θαύμα είναι αν σκεφτώ πως πριν ενάμιση χρόνο που ήρθα να μείνω εδώ μου ξέκαθάρισε απ' την αρχή πως δεν διαθέτει δραχμή για μένα... ούτε για φάρμακα...
με ανησυχεί όμως γιατί πάνω που θεωρώ πως έχουμε αρχίσει να έχουμε μια σχέση με τον αδερφό μου θα διαλυθεί με την συγκατηκοιση... κι αυτός δεν είναι καλά μην νομίζεις... παλιότερα τον ζήλευα γιατί πίστευα πως είχε περάσει πολύ καλά στα παιδικά μας χρόνια... ο αδερφός μου όμως έφαγε πολύ σκωτσέζικο ντουζ μικρός καθώς ήταν κοντά στην μάνα μου... κι εγώ φαντάσου τους ζήλευα... τι να πω... καθόλου δεν γνωριζόμασταν... και για να μην διαλύσουμε αυτό που καταφέραμε να φτιάξουμε τα τελευταία χρόνια με αρκετή δυσκολία θα θέλει πολύ προσπάθεια... και δεν έχω αυτή τη στιγμή την δύναμη για τίποτα... φοβάμαι πως αν δεν φαγωθούμε θα κλειστούμε στους εαυτούς μας και θα χάσουμε την επικοινωνία που έχουμε... που είναι πολυ ουσιαστική... κανείς δεν με ξέρει τόσο καλά όσο αυτός...