Να μην τα χάνω όταν με συγχύζουν στη δουλειά.
Printable View
Να μην τα χάνω όταν με συγχύζουν στη δουλειά.
χμμμ...Να μπαίνω λιγότερο στο e-psyychology...Συμπαθέστατη η παρέα, αλλά σαν συνήθεια μου φαίνεται λίγο ψυχαναγκαστική!
εγώ θα έλεγα για το ιντερνετ πάλι
εικονική πραγματικότητα ενώ η ζωή βρίσκεται κάπου εκεί έξω..
όλο λέω και όλο στα ίδια παραμένω.. :o
Να μην αφήνω την καθημερινότητα να φθείρει τα όνειρα μου.
Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος που θέτω στον εαυτό μου, και που κάθε μέρα καταλαβαίνω πόσο ανέφικτος είναι..:o
έε ναι είναι λίγο.....Quote:
Originally posted by Μιχάλης
χμμμ...Να μπαίνω λιγότερο στο e-psyychology...Συμπαθέστατη η παρέα, αλλά σαν συνήθεια μου φαίνεται λίγο ψυχαναγκαστική!
1)Να παίξω κρυφτό
2)Να πετάξω με αλεξίπτωτο
3)Να ξεκινήσω latin, αναρίχηση, σκάκι, ελεύθερο σχέδιο
4)Να πάρω proficency, δίπλωμα οδήγησης
Να μην μπαίνω τόσο συχνά στο internet γιατί θα φάω όλα μου τα λεφτά και θα περάσω \"μαύρα\" Χριστούγεννα. Οικονομία!
Στόχοι
- Να δείχνω τα θετικά μου συναισθήματα. Φτάνει τόσος αρνητισμός, κούρασε μέχρι και εμένα.
- Να βρω τον καλό μου εαυτό.
- Να αγαπάω τον εαυτό μου κάθε μέρα.
- Να προσέχω αυτούς που με αγαπούν.
- Να βασίζομαι πάνω μου.
- Να προσπαθώ για αυτά που αδιαφορώ.
- Να αντικαταστήσω το πρέπει με το Θέλω.
- Να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου.
- Να μην σταματήσω να προσπαθώ για το καλύτερο για μένα.
- Να είμαι κάθε μέρα και πιο δυνατή.
- Να χρησιμοποιώ την «ασπίδα» μου υπέρ μου και όχι εναντίον μου.
Μικροί Στόχοι, «εύκολοι στόχοι»
- Να γυμνάζομαι.
- Να γεμίζω τον χρόνο μου με δραστηριότητες.
- Να βελτιώσω τα αγγλικά μου.
- Να διαβάσω κανένα βιβλίο.
- Να μην κλείνομαι μέσα στο σπίτι.
- Να βλέπω τον ήλιο.
- Να γράφω την θετική μου σκέψη. Την αρνητική αστην να ξεχαστεί.
Keep καταλαβαίνω πως άλλο είχες στον νου σου όταν άνοιξες το θέμα και ναι είμαι λίγο υπερβολική στους στόχους μου, αλλά είχα ξεχάσει να βάζω στόχους και μαζεύτηκαν. :p :p :p :p
- Κι εγώ να ξεκινήσω latin! Πάμε παρέα OneiroPaul?
- Κατά τ\' άλλα....ο πιο μικρός στόχος μου, καθηερινός και εύκολος CARPE DIEM! ;)
Mόνο μεγάλους στόχους βάζω. Αντρες, αυξάνεστε και πληθύνεστε.
Για να δουμε τι πετυχαμε:)
Το παρατησα εντελως καθως εκανα και αποχη απο οτιδηποτε κομπιουτεριστικο το τελευταιο διαστημα.Quote:
7) Να παρω μερικα levels στο World of warcraft γιατι το εχω παραμελησει τωρα τελευταια:P
Προσπαθω...Quote:
6)Να κοινωνικοποιηθω περισσοτερο (καλα αυτο ενταξει ειναι ζητουμενο εδω και χρονια).
Πηρα πριν λιγο καιρο μερικες μερες τις χρειαζομουν οπωσδηποτε:)Quote:
5) Να παρω καμμια αδεια απο το γραφειο γιατι εχω αρχισει να τα παιζω (αυτο ειναι ευκολο αρκει να το ζητησω).
Τσου δεν υπαρχουν φραγκα...χρειαζεται λιγο τουλαχιστον για να παρακολουθεις τις εξελιξεις...Quote:
4) Να παρω μια καλη τηλεοραση γιατι μολις χαλασε αυτη που ειχα (αν και δεν βλεπω ποτε τηλεοραση αλλα τυχαινει καμμια φορα να θες να δεις).
Χμ οχι δεν το εκανα ακομα αυτο ειναι υπο σκεψη...ή απλως τρωγομαι με τα ρουχα μου.Quote:
3) Να χωρισω απο τη \"σχεση\" που εχω τωρα γιατι δεν με γεμιζει και ειναι ψυχοφθορα
Σιγουρα το εχει καταλαβει αλλα δεν ενδιαφερεται σχεδον σιγουρα.Quote:
2) Να πω με καποιον τροπο στην κοπελλα του διπλανου γραφειου ποσο την γουσταρω (και σιγα μην βρω το κουραγιο να της το πω...θα δειξει)
Ντα νταμ το μεγαλο νεο ειμαι πλεον ενας μελλοντικος φοιτητης:)Quote:
1) Να σπουδασω πληροφορικη στο ελληνικο ανοιχτο πανεπιστημιο (που ουσιαστικα δεν παιρνα απο το χερι μου ειναι θεμα κληρωσης ή γραφειοκρατειας στην καλυτερη)
Ειμαι μες την τρελλη χαρα:)
Συγχαρητήρια!!!
Και για τον νούμερο 1 στόχο που εκπλήρωσες και για τους άλλους που ακόμα τους παλεύεις.
Σε πήρανε στο ΕΑΠ ????
Θαυμάσια νέα keep !! Μεγάλη τύχη !!
Στο προπτυχιακό ή στο μεταπτυχιακό ?
Ευχαριστω Φοιβη και Κλειω...προπτυχιακο...δεν με ενδιαφερει να συνεχισω πανω στο αντικειμενο που σπουδασα...αλλωστε περισσοτερο απο χομπι το κανω...θελω κατι να με γεμιζει...να μην περναει ο καιρος νεκρος και ισως αν οι συνθηκες ειναι καταλληλες να με βοηθησει και επαγγελματικα.
Συγχαρητήρια Keep! Πολύ καλά νέα..άντε και παραπάνω!:)