εχω "ψαχτει" και στην παιδικη μου ηλικια ...δυστυχως ειχα φαει bullying στην ηλικια μεταξυ πρωτης η δευτερας δημοτικου...δεν θυμαμαι ακριβως...θυμαμαι ομως οτι η κοροιδια που ετρωγα ειχε σαν αντικειμενο τη σεξουαλικοτητα μου,(μη ζητησετε να σας πω πως με ελεγαν) αλλο που τοτε ομως δεν το καταλαβαινα, και απλα ενιωθα ασχημα που ειχα κυριως λεκτικες επιθεσεις απο λιγο μεγαλυτερα αγορια απο μενα .. και η αιτια επειδη εκανα παρεα κυριως με κοριτσια..αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να φοβαμαι πολυ τα αγορια απο μικρος και να συνεχιζω να κανω παρεα κυριως με κοριτσια ακομα και στο λυκειο,οπου και εκει ομως δεχομουν bullying εμμεσα (υπηρχαν σχολιασμοι πισω απ την πλατη μου παλι σχετικα με τη σεξουαλικοτητα), και ακομα και τωρα στα 25 μου αισθανομαι αβολα οταν σε παρεες υπαρχουν περισσοτεροι αντρες σε σχεση με τις γυναικες...
προφανως αυτο το bullying θα μου πειτε ειναι που σημαδεψε τη ζωη μου γι αυτο και γενικοτερα στη ζωη μου απο μικρος ειμαι ενας δειλος, αλλα πολλες φορες αρνουμαι να δεχτω οτι εφταιξε αυτο...θελω να πω πως σκεφτομαι οτι και αλλα ατομα εχουν φαει bullying και σε χειροτερη μορφη απ τη δικη μου (οικογενειακη βια, σωματικη κτλ) αλλα οπως και να ειχε προχωρησε η ζωη τους και δεν νομιζω να ηταν και να εμειναν τοσο στασιμοι, οσο εγω..θελοντας λοιπον να καταληγω στο συμπερασμα οτι φταιει η ευφυια μου σαν ατομο, που δεν την ειχα για να αντιμετωπισω οχι τις πρωτες επιθεσεις, αλλα αυτες που εγιναν σε μεγαλυτερη ηλικια...δεν ξερω αν καταλαβαινετε το συλλογισμο μου (δηλαδη αν ημουν εξυπνος στν εφηβεια μου δε θα αφηνα ουτε το μπουλινγκ ουτε οσους με σχολιαζαν αρνητικα να με επηρεαζουν και θα επικεντρωνομουν στον εαυτο μου για να θεσω και πετυχω τους στοχους μου)
κατα τα αλλα στην παιδικη ηλικια δεν θυμαμαι να εχω καποιους ιδαιτερους στοχους η φιλοδοξιες κτλ ... και η αληθεια ειναι οτι ειχα επισκεφτει ψυχολογο(γυναικα πριν 1 χρονο) ειχαμε μιλησει για αυτα αλλα δεν συνεχισα μαζι της για καποιους δικους μου λογους αλλα ειχαμε αναφερθει και σε φαρμακα γιατι περνουσα εκεινη την περιοδο εντονο αγχος και δεν μπορουσα να ανασανω καλα αλλα φοβομουν και ακομα φοβαμαι να μπλεξω με φαρμακα ...