-
αυτο που λές είναι σωστο , "κλέβει" την ταυτότητά σου , αλλα δεν σημαίνει μια μειωμένη αυτογνωσία , το αντίθετο θα έλεγα καθως 'αυτός που έχει χάνει' οπως λεει και μια παροιμία .
θα προτεινα να το αντιμετωπίσεις όπως και σε μια πιθανη πραγματική απωλεια της ταυτότητα σου . πχ θα πήγαινες να βγάλεις μια αλλη . Ομοίως μπες στην διαδικασία να ξαναποκτήσεις όλα τα χαρακτηριστικά που θα προσδιορίζουν τον εαυτο η μάλλον εναν νεότερο εαυτό . Με προσωπικη εργασία αλλα και με τη βοήθεια των περιβαλλοντων ανθρώπων ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΊΣΟΥ !
θα μου πείς είναι εύκολο αυτό ???
η απάντηση είναι : έχεις να κάνεις κατι καλύτερο !?
-
Αμα θελεις να βρεις πυξιδα σε δυσκολους καιρους, ριξτο στη θρησκεια.
Ο Χριστιανισμος ειναι κατασκευασμενος για οσους περνανε δυσκολα.
Εχει δοκιμασμενες, χιλιαδων ετων πρακτικες για να βρεις τον εαυτο σου και τον Θεο.
Στην Ελλαδα ζουμε, πηγη της Ορθοδοξη παραδοσης που εχει εμπειρια χιλιαδων ετων και διπλα μας.
Απλως αναζητησε την.
-
εγω επαθα ψυχωσικο επεισοδιο πριν σχεδον 5 χρονια και ακομα παλευω να βρω τον εαυτο μου. Ειναι δυσκολο αλλα καλυτερευω μερα με την μερα..Στις αρχες θυμαμαι εβλεπα τους αλλους και σκεφτομουν πως μπορουνε να μιλανε? παρατηρουσα τις κινησεις τους και αναρωτιομουνα πως το κανουν? πως θα ζησω ετσι..γιατι.. ποια ειμαι και τετοια.. πλεον δεν ειμαι αυτη που ημουν σιγουρα.Σε καποια ισως εκανε καλο σε καποια οχι. Το σιγουρο ομως ειναι οτι εχω αρχησει να αισθανομαι παλι πιο 'φυσιολογικη' αποτι πριν. Ευχομαι το ιδιο και για εσενα!