Originally Posted by
Jo1996
Όσο αφορά το άγχος σχετικά με τις Πανελλήνιες θεωρώ ότι ήμουν από τους τυχερούς γιατί έβλεπα φίλες μου να αγχώνονται ένα χρόνο πριν τις εξετάσεις ή να παθαίνουν κρίση πανικού και να νοσηλεύονται στο νοσοκομεία. Εμένα με έπιασε το πολύ το άγχος δυο εβδομάδες πριν τις εξετάσεις κυρίως με εμετούς και πόνους στο στομάχι. Κάθε φορά που ήταν να δώσω ένα μάθημα, πριν πάω στο σχολείο έκανα μία ή δυο φορές εμετό. Γενικότερα πίεζα τον εαυτό μου ότι σε αυτες τις τρεις ωρες έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένη στο στοχο μου, να μην με πάρει από κάτω, να γραψω χωρις να σκεφτομαι το στομαχι μου και το άγχος και το πέτυχα.
Κρίση άγχους με έπιασε αργότερα όταν έδινα ένα μάθημα στις ενδοσχολικές εξετάσεις μετά τις Πανελλήνιες. Από την προηγούμενη μέρα δεν ημουν καλα ψυχολογικα, το πρωι τις ιδιας μερας παλι εκανα δυο φορες εμετο και οταν καθησα να γράψω νόμιζα ότι θα ξερνούσα μεσα στη ταξη, έτρεμε το χέρι μου και δεν μπορούσα να γραψω καθολου αν και τα θεματα ηταν γελοια και τα ηξερα. Τελικα κατεληξα να κλαιω στο γραφειο του λυκειαρχη. Και όταν σκεφτομαι αυτο το περιστατικο φοβαμαι ότι θα μου ξανασυμβει και στην εξεταστικη και ήδη εχω αγχωθει απο τωρα