Τarjia φωναρααα. καθε φορα που ακουω nwish αλλα με την παλια οχι με την καινουρια την ψοφια ανατριχιαζω. θεα!
Printable View
Κάνε κάτι γιατί αλλιώς τίποτε δε θα αλλάξει (εκτός και αν προσγειωθούν τίποτε εξωγήινοι στην ταράτσα του σπιτιού σου ή κάτι παρόμοιο ;)...) Πως να το πω, είναι νόμος της φύσης, χρειάζεται κάποια δράση για να αλλάξουν τα πράγματα.
Ξεκίνησες το γράψιμο που έλεγες? προσπάθησες να βάλεις λίγο γυμναστική, περπάτημα στην κάθε μέρα? αξίζει την προσπάθεια, δεν έχω κάτι άλλο να πω πάνω σε αυτό. Μόνος σου θα το καταλάβεις. Και άσε τους βάλτους για τα κουνούπια.
Δες αν υπάρχει στο μέρος που μένεις κάποιο μάθημα, σεμινάριο, εργαστήριο ή κάτι τέτοιο που θα σε ενδιέφερε, έστω και μια φορά την εβδομάδα, αν θα ήθελες να παρακολουθήσεις κάτι που να σου αρέσει, ψάξε το.
66psy, ναι είναι φοβερή... και η όλη σκηνική παρουσία στο συγκεκριμένο video.
ειμαι στην φαση να θελω να κοψω το τσιγαρο τουλαχιστον να το ελλατωσω και να ξεκινησω γυμναστικη.
καπνιζω ενα καπνο την ημερα. ειναι πολυ. πιστευω οτι η αρρωστια μου ξεκιναει απο εκει. νους υγιεις εν σωματι υγιει. τι να κανουν και τα φαρμακα με τοση ασωτια που κανω. πραγματικα δεν αγαπαω το σωμα μου. ειμαι ενας εγκληματιας του σωματος μου.
Λοιπόν Ηλία, όταν διαπιστώνουμε από που πηγάζουν τα προβλήματά μας, και έχουμε συνείδηση για όλα αυτά, σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για να τα επιλύσουμε. Νομίζω ότι είναι πολύ θετικό που αναγνωρίζεις τι σε έχει οδηγήσει να αισθάνεσαι τόσο άρρωστος. Με κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σου θα αισθανθείς πολύ καλύτερα. Δοκίμασέ το, στην αρχή θα σου φανεί δύσκολο, αλλά θα τα καταφέρεις με λίγο πείσμα. Ελπίζω να ανοίξεις σύντομα ένα thread για τα μικρά βήματα που κάνεις για να αγαπήσεις και πάλι το σώμα σου και τον εαυτό σου.
Φανατίζεσαι με πιο τρόπο?
Η δικη μου μουσική είναι καλύτερη από την δικη σου μουσική φάση?
Όλοι το κάνουν.
Αλλα υπάρχουν πολλά είδη ωραίας μουσικής.
Προσωπικά μεγάλωσα με rock,metal.
Τώρα πια,σπανια να ακούσω rock,η μέταλλο,άμα τύχει τυχαίνει,γουστάρω,απλά όχι πια στην καθημερινότητα.
Υπάρχουν πολλά είδη απίστευτης μουσικής.
Τέχνη είναι,οποτε λογικό.
Απλά όπως σε όλα τα είδη τέχνης,υπάρχουν και τα σκουπίδια.
https://www.youtube.com/watch?v=6xcGg2QbVTU
https://www.youtube.com/watch?v=6C3HeNr7wNA
seek the spaces in my thought, to unlearn what I've been taught