https://www.youtube.com/watch?v=bFBdcpyVQiU
h ektelesi den einai kali alla ayto vrika
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=bFBdcpyVQiU
h ektelesi den einai kali alla ayto vrika
Θα συμφωνήσω με τον παναγιωτη23 οτι οι γονεις ειναι αυτοί που σε στηρίζουν.. Κι εγω ειμαι τυχερή που με βοηθάνε και με στηρίζουν οι γονεις μου.. Μακάρι να μπορούσα να ανεξαρτητοποιηθώ αλλα το βλεπω κομματάκι δύσκολο.. Εχω τρομερό αγχος στις δουλειες.. Ούτε καφε ξερω να κανω και δεν ξερω σε ποια δουλεια θα ημουν τελικα καλη για να βγάζω τα προς το ζην. Στο παρελθόν εχω εργαστεί σε διάφορες εργασίες αλλα όλες παροδικές :/ πικραααα
Δεν θα αλλάξει ποτέ η κατάστασή μου :( και σαν να μην έφτανε όλο αυτό είμαι αδιάφορη στους άντρες... τι να με κάνουν εμένα χωρίς την πιο απλή δουλειά? Το τζόκερ δυστυχώς δεν πρόκειται να το πιάσω.. Είμαι πολύ δυστυχισμένη....
σ.σ. ευτυχώς έχω χρόνια μπροστά μου.. Κάτι είναι κι αυτό μέσα στην απελπισία μου...
Η κατάσταση μου είναι απελπιστική... Δεν αντέχω αλλο :( δεν επρεπε να υπάρχω... Δεν κανω τιποτα στη ζωη μου λογω υπερβολικού άγχους και φόβου αποτυχίας... Νιωθω τελείως χαζη κι ανίκανη, εγκεφαλικά αναπηρη... Υπάρχουν άλλοι ανθρωποι που νιώθουν ετσι άραγε; Και πως ξεπερνιέται;; Νιωθω ανήμπορη· καθηλωμένη λογω ψυχικής αναπηρίας..
Δεν είσαι η μόνη που νιώθει έτσι.
Πιστεύεις δηλαδή ότι μόνο όσοι/όσες έχουν δουλειά έχουν δικαίωμα στον έρωτα και τις σχέσεις;
Και πιο πίσω είχες γράψει για προίκα... Δηλαδή τι είδους άντρα θέλεις να προσελκύσεις; Κάποιον προικοθήρα; Γιατί χρησιμοποιείς αυτά ως προσόν σου;
Αν πιστεύεις ότι δεν αξίζεις τίποτα σαν άνθρωπος, παρά μόνο μετριέσαι με τα περιουσιακά σου στοιχεία, πώς θα κάνεις κάποιον άλλο να σε εκτιμήσει;
Χρειάζεσαι κάποιον ειδικό να σε βοηθήσει σχετικά με τις απόψεις που έχεις για τον εαυτό σου και το τι αποτελεί σωτηρία για έναν άνθρωπο. Δεν ξέρω αν έχεις απευθυνθεί σε ειδικό, αλλά αν απευθύνθηκες και δε σε βοήθησε, μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς κάπου αλλού.
Είναι κρίμα στα 26 σου να έχεις παραιτηθεί έτσι από τη ζωή και από τις ευκαιρίες που μπορεί να σου προσφέρει σε διάφορους τομείς. Πέρασα από τη φάση που περνάς τώρα, σε πιο μικρή ηλικία, και σκεφτόμουν τόσο απαισιόδοξα, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι ΕΓΩ ευθυνόμουν για την κατάστασή μου και οι σκέψεις που έκανα επηρέαζαν τα πάντα γύρω μου και επίσης δεν άφηνα άνθρωπο να με πλησιάσει.
Δεν μπορεί να είναι όλα τόσο μαύρα όσο τα περιγράφεις! Όλο και κάτι όμορφο θα υπάρχει γύρω σου το οποίο θέλεις να το ζήσεις, και σίγουρα θα έχεις κάποιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό ή ταλέντο που ακόμα δεν ανακάλυψες ή δεν το αφήνεις να αναπτυχθεί επειδή το χαντακώνεις με τις μαύρες σκέψεις σου και τη χαμηλή αυτοεκτίμησή σου. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε καλοί σε κάποιο τομέα. Βρες ποιος είναι αυτός ο τομέας και κάνε κάτι, επικεντρώσου εκεί.
Μάθε να αγαπάς και να σέβεσαι τον εαυτό σου. Είσαι πολύ νέα για να απογοητεύεσαι τόσο και να παραιτείσαι.
Η προίκα ηταν χιούμορ πανω στη θεωρία του " κατοικιδιου". Κι αλλωστε κατι θετικό πρεπει να εχεις να προσφέρεις σε μια σχεση. Δεν γυρνάνε ολα γυρω απο το σεξ, τα ποτά και τους καφέδες. Οποτε ενα σπιτι ειναι πολυ θετικό να υπάρχει. Οπως επίσης μια δουλεια την οποία δεν εχω. Τα λεφτα δεν φυτρώνουν οπως δυστυχως ουτε η αυτοπεποίθηση. Χωρις δουλεια δεν εχω λεφτα άρα δεν εχω αυτοπεποίθηση. Χωρις αυτοπεποίθηση δεν εχω δουλεια άρα δεν εχω λεφτα... Ειναι φαυλος κύκλος. Την κατάσταση μου την καταλαβαίνω απόλυτα, να την ξεπεράσω δεν μπορω... :/ εκει βρίσκεται ο προβληματισμός μου μήπως ειμαι τελείως ανίκανη και ανησυχώ για το πως θα κατΛηξω. Σχεση δεν εχω αλλα με προσεγγίζουν Ανδρες λογω εμφάνισης. Η εμφάνιση απο μονη της όμως δεν προσφέρει κατι οταν εισαι καταθλιπτικός. Οι καταθλιπτικοι σαν κι εμενα δεν ειναι ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και δεν έχουν να μοιραστούνε πολλα πράγματα... Νιωθω βαρετή και αντιπαραγωγική. Αυτα ειναι τα βασικα μου θέματα...ευχαριστω για την απάντηση.
Λογικό να σε πλησιάζει κάποιος λόγω εμφάνισης, αυτό δεν κοιτάμε πρώτα όλοι αν δε γνωρίζουμε κάποιον και θέλουμε να τον μάθουμε, όταν ο θέλουμε κάτι ερωτικό;
Βαρετοί και μη ενδιαφέροντες δεν είναι οι άνθρωποι με κατάθλιψη. Όλοι μπορούν να γίνουν βαρετοί, ανεξαρτήτως κατάθλιψης, για κάποιους. Σε αυτό έχει να κάνει η χημεία με έναν άνθρωπο. Αν βρεις άτομα με τα οποία ταιριάζεις σε κάποιους τομείς, δε θα βρίσκετε ο ένας τον άλλο βαρετό. Θα ήθελα να σου πω παραπάνω πράγματα γι' αυτό, όμως πρέπει να συμπληρώσω αρκετά posts ακόμα, ώστε να ανοίξουν τα πμ μου. Για να δεις ότι δεν είναι τα πράγματα όπως τα σκέφτεσαι, ότι αυτή η έλλειψη ενδιαφέροντος και η βαρεμάρα που λες, βρίσκονται μέσα στο μυαλό σου.
Εκεί που είναι επικίνδυνη η κατάθλιψη, είναι να μην αισθανθεί ο άλλος ότι είναι η σανίδα σωτηρίας σου, ότι κρέμεσαι από πάνω του και νιώσει ότι τον πνίγεις. Αυτό είναι που πρέπει να παλέψεις εσύ με τον εαυτό σου και τη βοήθεια κάποιου ειδικού, που να σου βγάζει εμπιστοσύνη όμως, ώστε να σε βοηθήσει. Αρκεί να θέλεις και εσύ να βοηθηθείς.
Όσον αφορά τη δουλειά και τον οικονομικό τομέα καλή μου, οι περισσότεροι χάλια είμαστε σ' αυτό. Κοίταξε πόσοι άνεργοι υπάρχουν γύρω σου (κι εγώ άνεργη είμαι) και πόσοι από αυτούς που έχουν δουλειά, βρίσκονται στο σημείο να ζουν για να δουλεύουν για ψίχουλα και με το φόβο της απόλυσης. Δεν είσαι μόνη σου σ' αυτό. Οπότε μην το αφήνεις να σε καθορίζει σαν ταυτότητα και να σε επηρεάζει τόσο.
Κάθισε και σκέψου έστω 5 από τα θετικά στοιχεία που πιστεύεις ότι έχεις στο χαρακτήρα σου, για αρχή. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ περισσότερα, όμως βρες έστω 5 από αυτά. Για να δεις ότι δεν είσαι το "τίποτα" που θέλεις να πιστεύεις ότι είσαι.
Και λέγοντας ότι σε πλησιάζουν λόγω εμφάνισης... πάει να πει ότι έχεις κάτι καλό εξωτερικά που αρέσει στους άλλους. Πάω στοίχημα όμως ότι εσύ μέχρι και γι' αυτό αμφιβάλλεις. Άσε ανθρώπους να σε πλησιάσουν, μάθε στη συνέχεια ποια άλλα πράγματα τους τραβάνε σε σένα, πέρα της εμφάνισης. Μην αναγκάζεις τον εαυτό σου να ζει σε αυτή την κατάσταση. Η κοινωνικοποίηση μας δίνει πολλές φορές αυτοπεποίθηση. Όπως είπες και μόνη σου, είναι φαύλος κύκλος. Έτσι και αυτό που κάνεις στον εαυτό σου είναι φαύλος κύκλος.
Και μερικές φορές πού ξέρεις; Δουλειές έρχονται και μέσω ανθρώπων που γνωρίζουμε. Μπορεί αν γίνεις ανοιχτή σε γνωριμίες, να βρεις μια δουλειά για αρχή, που ναι μεν να μην είναι τέλεια, αλλά να σε κάνει να σταθείς στα πόδια σου όσον αφορά την πίστη στον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου. Μην κλείνεις την πόρτα σε όλα και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.
γεια σου girl.και εγω ειμαι σε ασχημη κατασταση με το θεμα οτι ειμαι τελειως αχρηστος και ανικανος να ενδιαφερθει καποια κοπελα για μενα παρολο που ουτε τοσο ασχημος ειμαι,και σαν χαρακτηρας ειμαι πολυ καλος