Σημερα μιας και ειδα καλη μερα ειπα να παω περπατωντας στο γραφειο, ειναι περιπου 40 λεπτα απο το σπιτι μου, εδω στη Θερμη. Μετα απο 2 με 3 λεπτα συνανταω μια φιλη που μενει λιγο πιο κατω και βγηκε βολτα με το σκυλο της. Της ειπα παω γραφειο με τα ποδια και μου λεει να παμε παρεα μεχρι εκει και μετα αυτη θα συνεχιζε. Μετα απο 20 λεπτα περπατηματος, αρχισε σιγα σιγα να επιταχυνει κυριως επειδη εφευγε το κολοσκυλο συνεχεια μπροστα και ετσι ανεβασαμε λιγο ρυθμο, γρηγορο βαδιν δηλαδη. Αυτο με ζορισε λιγο αλλα ενταξει. Φτάνω με το καλο στο γραφειο, κανω καφε και στρωνομαι για δουλεια. Ελα ομως που αρχισαν παλι τα οργανα, βεβαια οχι με πολυ ενταση, αλλα με αποσυντονιζαν τα γαμιδια απο την δουλεια μου. Επειτα απο δυο ωρες ηρεμησα τελειως και τωρα ολα οκ. Σκεφτομαι και την επιστροφη το απογευμα, ευτυχως ειναι πιο ευκολη λογω κατηφορας σε μεγαλο μερος. Τελος παντων, συγνωμη για την αγανακτηση, ειναι επειδη ζοριστηκα πριν, τωρα στο διαλειμα ειπα να τα πω να ξαλαφρωσω!!
Και ουτε εχω τιποτα με τα σκυλια, μια χαρα ζωακια ειναι, αλλη ηταν η αιτια που αντεδρασα ετσι και σας την εξηγησα.