αυτό σκέφτομαι και εγώ ότι τον βολέυει πολύ αυτο με το σπίτι !!!! αλλα δε μπορώ αλλό θέλω τον δικό μας χώρο !!!!! δε λέω τπτ θα νομίζει οτι πιέζω αφου δε θέλει τι να προτείνω !!!!!
Printable View
αυτό σκέφτομαι και εγώ ότι τον βολέυει πολύ αυτο με το σπίτι !!!! αλλα δε μπορώ αλλό θέλω τον δικό μας χώρο !!!!! δε λέω τπτ θα νομίζει οτι πιέζω αφου δε θέλει τι να προτείνω !!!!!
Oχι δεν καταλαβες, δεν εννοω να μιλησεις για συγκατοικηση ετσι ανοιχτα, αυτο το κανες αλλωστε.
αλλα τι να κάνω ???
Να επικοινωνησεις την αναγκη σου να εχετε το δικο σας χωρο αποκλειστικα αλλα οχι αμεσα ετσι κατευθειαν. Ας πουμε οταν πηγαινεις σπιτι στα πεθερικα να λες πχ δεν μπορουμε να κανουμε αυτο κι εκεινο γτ ακουγομαστε, γτ δεν αισθανομαι καλα να ναι οι γονεις σου κ τ αδερφια σου διπλα, τετοια δηλαδη να λες για να αναγκαστει να δει κι αυτος αυτη την αναγκη και τι καλυτερα που θα ητανε να χατε δικο σας χωρο. Δηλ εμμεσα, καταλαβες? Να ξερεις οτι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν αποφασεις με τη λογικη αλλα με το συναισθημα και εκει πρπει να πονταρεις. Ή ακομα και να αρνηθεις να πας καποια σαβατοκυργιακα.
ναι έχεις δίκιο το έχω σκεφτεί και εγώ να τα κάνω αυτά !!!! μαγαπάει και με προσέχει πολύ και ξέρω ότι σκέφτεται σοβάρα δε με έχει για να περνάει η ώρα θα προσπαθήσω να τα κάνω !!!
γιατι εμενα δεν μου αρεσει αυτο?
τι πα να πει 2 χρονια??δηλαδη ειναι σιγουρος οτι σε 2 χρονια θα εχει αλλαξει το θεμα με τα λεφτα?
εγω απλα πιστευω οτι δεν ειναι ετοιμος γενικα κ γι αυτο αποφευγει...
εμενα προσωπικα θα με προβληματιζε η σταση του.
Mπορεις να κανεις κ κατι αλλο, θα σου πω το βραδυ γτ βγαινω τωρα.
οκ κεράσι ευχαριστώ πολύ που μου μίλησες!!!!
ναι και εγω αυτο σκέφτομαι δλδ σε δύο χρόνια θα μπορεί ??? οτι και καλά θα έχει μαζέψει κάποια χρήματα !!!
δεν τα πιστευω εγω αυτα..θεωρω οτι οποιος θελει βρισκει τον τροπο.
ουτε κ μεις ειχαμε λεφτα κ ομως ζησαμε μαζι κ να σου πω κ κατι αλλο?ποιο καλα να μοιραζεσαι τα εξοδα?
κ οτι ειναι 28 κ ειναι ακομα με την μαμα του ενω εχει δουλεια...παλι δεν μου αρεσει..δειχνει εναν ανθρωπο που βασιζεται σε αλλους.
προσωπικα πιστευω οτι εφαγε καταπιεση στον στρατο κ θελει λιγο να αραξει...να αραξει κ να ηρεμησει..σιγουρα ακομα δεν ειναι ετοιμος κ οχι οικονομικα..θεωρω οτι δεν ειναι ετοιμος συναισθηματικα.
εσυ κανονικα δεν πρεπει να τον πρηζεις..απλα ισως να βαλεις ενα δικο σου οριο κ να σκεφτεις οτι αν μεχρι τοτε δεν..τοτε θα κανεις μια κουβεντα παραπανω.οσο πρηζεις τον αλλον τοσο το αντιθετο κανει.
το ξερω απο πρωτο χερι.με την υπομονη μου πετυχα πολλα απο αυτα που ηθελα..οταν επρηζα τον αλλον πισμωνε χειροτερα.
καλο ειναι να σεβομαστε κ τις επιθυμιες του αλλου αρκει να ειναι ξεκαθαρος.
Βασικα ειναι μεγαλο το πατρικο του οποτε σας χωραει.
Καλησπερα φιλη μου,Ειμαστ στην ιδια φαση μαζι με το αγορι μου που θελουμε κανουμε οικογενεια,Πιστευω πρεπει να συγκατοικησετε κ μετα με τον καιρο ο γαμος τα παιδια ολα αυτα φυσικα για καιρο μπορειτε να ταξιδεψετε κ να διασκεδασετε κ να ειστε στο σπιτι σας δεν σας εμποδιζει κανεις
καλημερα φυσικα και δε θελω ακομα οικογενεια δηλαδη παιδια και γαμο !!!!! θελω πρωτα να μεινουμε μαζι να χαρουμε την σχεση μας στο δικο μας χωρο και μετα βλεπουμε !!! μενει ακομα με την μητερα του και τον αδερφο του γιατι στηριζει και οικονομικα ενα κομματι του σπιτιου γιατι δε υπαρχει μπαμπας και ειναι αυτος ο μεγαλυτερος αδερφος!!! εγω απο αυτα που καταλαβαινω απο το συναισθημα και τα λογια του οτι και αυτος το θελει αλλα οχι τωρα θελει λιγο καιρο για το οικονομικο γιατι μου λεει οτι αυτο που τον σταματαει ειναι το 80% το οικονομικο μου ειπε οτι θελει να εχει μαζεψει μερικα χρηματα ωστε να μπορουμε να καλυψουμε τα πρωτα που θα χρειαστουμε για τα πρωτα δυ ενοικια για ενα βαψιμο που θα χρειαζεται το σπιτι κτλ.... !!!!
σκεφτομαι οτι μαλλον ειπα την επιθυμια μου σε λαθος περιοδο γιατι πριν τεσσερις μερες απολυθηκε απο το στρατο και οσο να ειναι δε εχει μεινει τπτ απο τα λεφτα που ειχε μαζεψει γιατι ηταν πολυ μακρυα και χαλαγε πολλα λεφτα στα μεταφορικα !!!!! και σκεφτομουνα οτι τωρα ειναι λιγο ξερετε πιεσμενος !!!!
νομιζω οτι εδω βρισκεται το προβλημα σας.
πιθανοτατα αυτος συνδεει την συγκατοικηση με τον γαμο και τα δυο χρονια που σου λεει, υπολογιζει οτι ειναι ο χρονος που χρειαζεται για να μπορεσετε να παντρευτειτε.
αν εσυ δεν σκεφτεσαι τον γαμο ακομα και θελεις να χαρεις την κοινη σας ζωη, χωρις μονιμες δεσμευσεις ,πιθανα παιδια κλπ, πρεπει να το συζητησεις ξανα μαζι του και να ζητησεις αυτα που θελεις εσυ.
τα δυο χρονια που σου λεει ειναι πολλα και μπορει να εχουν αλλαξει ΟΛΑ μεχρι τοτε η να μην ειστε μαζι. ζησε οπως θελεις τον ερωτα σου τωρα που μπορεις, προσπαθησε να τον πεισεις.
στα υπολοιπα εχεις δικιο.φυσικα και ειναι πολυ σημαντικο να εχετε τον δικο σας χωρο χωρις γονεις κι αδερφια σαν 40 χρονια παντρεμενοι. αυτα ειναι ξενερωτικα για την σχεση.
ακομα, οταν συζεις, μειωνονται πολλα απο τα εξοδα που θα εκανες επειδη δεν εχεις εναν κοινο χωρο, ειδικα αν σας χωριζε καποια αποσταση (βενζινες, πολλα ποτα, κλπ) οποτε αντισταθμιζονται τα νεα εξοδα.
και βεβαια και για εκδρομες και για ταξιδια, μπορεις να βρισκεις λεφτα, ειδικα με τα πακετα εκδρομων που υπαρχουν πλεον;) ποσω μαλλον που δουλευετε και οι δυο.