Reasercher καλημερα και πραγματικα σ ευχαριστω για ολα τα σημαντικα που μου εγραψες.εχω ψαξει και εγω πολυ.ξερω οτι σκεφτεται κυριολεκτικα,το χω δει και στη πραξη..του λεω κατι μεταφορικα,το παιρνει κυριολεκτικα.Ξερω οτι τον πειραζουν οι θορυβοι,ξερω οτι ειναι πολυ παρατηρητικος,οτι εχει εμμονες με πραγματα κι αν τα χασει τσαντιζεται,αν του αλλαξεις το προγραμμα τσαντιζεται.Βλεπω οτι πολλες φορες απομονωνεται και οτι ειναι κυνικος,θα σου πει κατι εστω κι αν σε πειραξει π.χ ειπε σε ενα συνεργατη του βρωμας,να κανεις μπανιο...Στο σεξ ευτυχως δεν ειχαμε θεμα...ολα αυτα λοιπον τα δεχομαι και τα ανεχομαι ως ενα βαθμο.δεν με πονανε,δεν με στεναχωρουν.με στεναχωρουν τα νευρα σε μενα και σε αλλους κι γι'αυτο πρεπει να παρει οπωσδηποτε φαρμακευτικη αγωγη.δεν μπορει να το διαχειριστει.
Επιπλεον αυτο που λες εχει ενα ιδιαιτερο δεσιμο με τη μανα του και τον αδελφο του,ενω τον εκμεταλλεονται οικονομικα και δεν παταει ποδι.και γι' αυτο ομως ειναι κατι που δεν μπορω να κανω κατι. το χουμε συζητησει,βλεπει κασποια πραγματα αλλα δεν αντιδρα.
Αν δεν αλλαξει αυτα τα δυο πραγματα,που νομιζω ειναι βασικα,δυστυχως δεν μπορω να συνεχισω μαζι του.Δεν μπορω τα νευρα και δεν μπορω να τον εκμεταλλευονται και να μην κανει κατι.ΕΙναι θεματα που τα χουμε συζητησει παμπολες φορες και δεν τα αλλαζει.ΑΝ δεν επισκεφτει ειδικο τι αλλο να κανω;Ολα τ'αλλα τα δεχομαι και τα παραβλεπω αλλα αυτα δυο,δεν παλευονται ρε παιδια.
Εχει καλα στοιχεια,εχει χιουμορ,ειναι πανεξυπνος με γνωσεις απιστευτες και σε θεματα περιεργα-μιας κι αν τους κεντρισει κατι το ενδιαφερον,το ξεκοκκαλιζουν στην κυριολεξια,με βοηθαει σε οτι δεν ξερω π.χ με υπολογιστες και τυο κανει με μεγαλη προθυμια,με αγαπαει,με στηριζει,ειναι γενικα αλτρουιστης αλλα καποια πραγματα ειναι τοσο αρνητικα και με πνιγουν που υπερνικουν μεσα μου τα τοσα θετικα που εχει.Αν εκανε μια προσπαθει κι αυτος,θα 'ταν ολα καλυτερα.Του ειπα να πσμε μαζι στο γιατρο,του ειπα πως τον αγαπαω κι οτι τον θελω,θελω να συνεισω μαζι του αλλα του ειπα πως θελω να παμε στο γιατρο να παρει κατι για το θυμο και τα νευρα.Δεν γινεται διαφορετικα.
Του ειπα επιπλεον πως δεν το κρινω,δεν το παιζω καλυτερη.Του ειπσ εχω και εγω αδυναμιες αλλα προσπαθω να τις αντιμετωπισω.Οταν του ειπα να παει σε ψυχολογο να μιλησει και να ξεθυμανει λιγο,μου λεει 'γιατι δεν πας κι εσυ;'.Του ειπα οτι παω κασι εκει αρχισε μνα το σκεφτεται για λιγα λεπτα και μετα ηταν παλι αρνητικος.Δεν ξερω πως αλλιως να τυο χειρτιστω.ΕΓω προσπαθω αλλα μονο η μια πλευρα δεεν γινεται.