Καλη χρονια κ απο εδωπερα φιλη μου δουλεια γνωριμιες για σενα καινουργιο σπιτι στο οποιο μπορεις να εχεις κ κατοικιδιο που τοσο αγαπας!
Printable View
Καλη χρονια κ απο εδωπερα φιλη μου δουλεια γνωριμιες για σενα καινουργιο σπιτι στο οποιο μπορεις να εχεις κ κατοικιδιο που τοσο αγαπας!
Χρόνια πολλά σε όλους κ Καλή Χρονιά! Ο Θεός να μας δίνει δύναμη να αντέχουμε κ να υπομένουμε κ εμείς με τη σειρά μας να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να αποφεύγουμε τις καταστάσεις που εξαντλούν τις αντοχές κ την υπομονή μας.
Κι εγω με την σειρα μου να ευχηθω , Καλη Χρονια , υγεια , και του χρονου να ειμαστε εδω να αλληλοευχομεθα ( πω πω καταρα ) .
Με ένα αδεσποτάκι που που βρήκα τον Αύγουστο αποσκελετωμένο και χωρούσε κυριολεκτικά στη χούφτα μου ενώ ήταν ενός μηνός,και με μία γατούλα που υιοθέτησα το Δεκέμβρη από τη φιλοζωική, θα ήταν ασέβεια να μην τα σκεφτώ. Με βοήθησαν και με βοηθούν πολύ και τα δύο και κάθε φορά που έρχεται η μικρή σε μένα και την ακούω που γουργουρίζει από ευτυχία και προσπαθεί να βρεί τηκατάλληλη στάση για να τη χαιδέψω, τα ξεχνάω όλα. :D
Καλή Χρονιά παιδιά, να είστε όλοι καλά, όσο μπορείτε καλύτερα ψυχικά και σωματικά και να συμπληρώσω ότι χαίρομαι πολύ για την ύπαρξη αυτού του φόρουμ που μας δίνει τη δυνατότητα να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον. Καλή συνέχεια! :)
Καλή χρονιά κι από μένα με υγεία σωματική και ψυχική, αγάπη, τους ανθρώπους που μας αγαπούν κοντά μας και καλά και δύναμη για να μπορούμε ν' αντιμετωπίζουμε τις όποιες δυσκολίες...
οτι αγαπατε να το βρητε μπροστα σας
Καλη χρονια και απο μενα και ευχομαι το 2015 να μας βρει πιο δυνατους.
Τα φιλια μου
2 περιστέρια να ΄ρθούνε να φέρουνε ευχές
0 λοι σας να γιορτάσετε με γέλια και χαρές.
1 όμορφο ξεκίνημα να έχει η χρονιά
5 χιλιάδες όνειρα να βγούν αληθινά.
Πάντα με υγεία