Originally Posted by
mnimonio
Εξαρτηση στο μυαλο ειναι..Οπως ολες οι ουσιες δλδ..Με την διακοπη του τσιγαρου ας πουμε δεν εχεις τα σουπερ στερητικα , απλα νομιζεις οτι δεν μπορεις χωρις αυτο , γινεται προεκταση του χεριου σου το τσιγαρο , ενα επιπλεον μελος του σωματος σου και νομιζεις οτι διαμελιζεσαι αν το κοψεις.
Ενα ωραιο κομματι του βιβλιου που δεν εχω τελειωσει και δεν μου αρεσει καθολου ο τροπος που το διαβαζω , γιατι αυτο επιβαλλεται να το ρουφηξεις σε μια μερα , αλλα ομως να εισαι εκει οταν το διαβαζεις , αυτο λοιπον που με εντυπωσιασε ειναι το κομματι που ο αλεν καρ περιγραφει την πρωτη μας επαφη με το τσιγαρο.. πνιξιμο , βηχας , ζαλαδα , κρυος ιδρωτας κλπ επειδη ο οργανισμος ουρλιαζει στο δηλητηριο αυτο που δεχεται για πρωτη φορα , εμεις επιμενουμε μαζοχιστικα να το μαθουμε παρολο που η πρωτη επαφη φερνει αηδια..πως αλλιως αλλωστε στα 15-16 χρ που το ξεκιναμε θα δειξουμε "μεγαλες" και ιν.. :(
Επειδη ολοι τα νιωσαμε αυτα (εγω ακομα τα νιωθω με το πρωτο τσιγαρο της ημερας , μιας και αργω να καπνισω καλο μεσημερακι καπνιζω ) καταλαβαινεις τι πλυση εγκεφαλικη εχουμε υποστει? Και φυσικα μεσα σε ολα ειναι νομιμο οπως προανεφερες οποτε αισθανεσαι οτι δεν κανεις και κανενα εγκλημα!