Εκεί βρίσκεται η σημασία, η σπουδαιότητα και η χαρά της ζωής κατά τη γνώμη μου.
Όπου η φύση μας είναι σώμα (φθαρτή ύλη) αλλά και πνεύμα και ψυχή (άφθαρτη). Να τα φροντίζουμε όλα λοιπόν.
Χρειάζεται να είμαστε σε εγρήγορση αν κάτι πνευματικό νιώθουμε να υποκινείται από σκοτεινές δυνάμεις, να μην παρασυρόμαστε, να ξέρουμε να προστατευτούμε. Να έχουμε ανοιχτά τα μάτια και σωστή κρίση, γιατί ο άνθρωπος σήμερα την έχει ανάγκη την πνευματικότητα, αλλά μπερδεύεται που να τη βρει.
Όσον αφορά το κομπιούτερ, νομίζω ότι οι περισσότεροι το χρειαζόμαστε στη ζωή μας, αν μπορούμε να ισορροπήσουμε τον χρόνο μας και με εξωδιαδικτυακές ασχολίες, ανθρώπινες σχέσεις, επαφή με τη φύση κλπ, δηλαδή μοιράζουμε το χρόνο που αφιερώνουμε σε όλα σωστά, δε συντρέχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Άλλωστε εγώ το διαδίκτυο το θεωρώ και σπουδαίο παράθυρο στη γνώση και ψυχαγωγία, αλλά όπως όλα τα μέσα επικοινωνίας πρέπει να ξέρεις πως να τα χρησιμοποιήσεις και να μη σε χρησιμοποιούν αυτά.
Επίσης κάτι να συμπληρώσω, ότι εγώ φυσιολογικούς μας αισθάνομαι όλους και προτείνω να μη διαχωριζόμαστε σε αυτό το φόρουμ τόσο πολύ ανάλογα με την ψυχική μας πάθηση. Ανθρώπινη φύση και ψυχή έχουμε όλοι.
Και κάτι άσχετο. Σκέφτομαι όσους βούτηξαν στα πολύ παγωμένα νερά σήμερα για το σταυρό!! Μιλάμε για πολύ κρύο! Χρόνια Πολλά! :)