Οκ το χω εμπεδωσει δεν φωναζω απλα ειχα πατησει το καψσλοκ.Αλλο θεμα τωρα οι γονεις..εκει τι κανουμε παιδια?
Printable View
Οκ το χω εμπεδωσει δεν φωναζω απλα ειχα πατησει το καψσλοκ.Αλλο θεμα τωρα οι γονεις..εκει τι κανουμε παιδια?
ζητας απο τους αλλους πραγματα που αμφιβαλω αν εσυ η ιδια θα μπορουσες να κανεις
για παραδειγμα υποστηριξε πρωτη εσυ ενα χαρακτηρα που να μιαζει με τον εαυτο σου δηλαδη να βριζει κ να φτανει στο αμην τους αλλους κ αν το καταφερεις μετα κανε υποδειξεις στους αλλους.
Προσπάθησε να το διορθώσεις.. Εγώ είμαι υπερ της ειλικρίνειας. Δηλαδή, πες τους την αλήθεια. Ότι είπες ψέματα και στην πραγματικότητα το φταίξιμο είναι κυρίως δικό σου.
Μην φοβάσαι γενικά να δράσεις, κάντο θα νιώσεις πολύ καλύτερα.
Κατά τη γνώμη μου, βέβαια, δεν θα έπρεπε να τους δίνεις εξηγήσεις και λογαριασμό. Μην τους εμπλέκεις άλλο στα προσωπικά σου.
τωρα εγινε κ καποια στιγμη τους ειχα πει την αληθεια αλλα ο μπαμπας δεν τον δεχεται γτ λεει με απατησε
Μίνα, αν δεν μας δουλεύεις κορίτσι μου μάλλον χρειάζεσαι αλλού είδους βοήθεια.
Τρίτη φορά μέσα σ' ένα χρόνο ανοίγεις το ίδιο θέμα.
Δηλαδή τόσους μήνες δεν μπορείς να το χωνέψεις ότι πήγε με άλλη επειδή δεν σε άντεχε!
Και ότι δεν πρόκειται για απιστία, εφόσον είχατε χωρίσει.
Και αυτός τώρα τόσους μήνες τι κάνει, περιμένει να τον συγχωρήσεις;
Τι να πω, μήπως να κάνεις παρέα με το ολγάκι; Το γνωρίζεις το ολγάκι;
πειρσσοτερο μιλαω για το θεμα γονεις βασικα θεμα μπαμπας.οποιος δεν θελει απλα δεν απανταει
...μινα, ειναι το ιδιο θεμα που ειχε γινει πριν ενα χρονο? http://www.e-psychology.gr/forum/sho...83%CE%B1%CF%82!
Παιδια ειπα εχω ξαναγραψει
πολλα πραγματα σε μενα
ειναι λιγοτερο απο χρονο...
Διαλογος για γερα νευρα... :P
ναι αμε εχουμε