Δε νομίζω πως ανακάλυψες τον τροχό! Είναι ένα ιδιωτικό διαδικτυακό "περιοδικό" ψυχολογίας, με έσοδα, αλλά κυρίως...με έξοδα. (Μη ρωτάς που γέρνει η ζυγαριά)!
Σαφέστατα δεν είναι η οσία Τερέζα, δεν είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας, δεν είναι μια ιστοσελίδα ευγενική χορηγία του Λάτση ή του Μπόμπολα, δεν είναι μια εθελοντική προσφορά στην κοινωνία.
Από κει και πέρα, το συμπέρασμα σου είναι αστείο, κάτι σαν ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το e-psychology "τρέφεται" από τους καυγάδες του φόρουμ?
Το e-psychology έχει χιλιάδες άρθρα, βιβλιοπωλείο ψυχολογίας, κατάλογο επαγγελματιών, πολλά άλλα... και φόρουμ.
Το φόρουμ είναι το πιο δαπανηρό κομμάτι του e-psychology, λόγω μεγέθους βάσης δεδομένων και κίνησης.
το φόρουμ είναι αυτό που απαιτεί αρκετή τεχνική υποστήριξη.
το φόρουμ είναι το μόνο που απαιτεί άνθρωπο/ους για διαχειριστική υποστήριξη, σχεδόν σε καθημερινή βάση, 10 χρόνια τώρα.
Το φόρουμ είναι το μόνο στην ιστορία της εταιρείας (10 χρόνια τώρα) που οδήγησε την εταιρεία στα δικαστήρια για διαμάχες μεταξύ μελών και μηνύσεις τρίτων, για μηνύματα μελών που αποτελούν συκοφαντική δυσφήμιση (είχαμε πριν 2 χρόνια ένα τέτοιο παράδειγμα με μια διάσημη ελληνίδα ηθοποιό, που μήνυσε τους διαχειριστές του φόρουμ,για ένα μήνυμα μέλους που είχε αποσταλεί... 4 χρόνια πριν και κατά την ίδια, αποτελούσε συκοφαντική δυσφήμιση).
το φόρουμ εν τέλει, είναι μακράν το πιο ζημιογόνο κομμάτι του e-psychology. Η συζήτηση για να κλείσει, όπως έκλεισε προ καιρού το φόρουμ των ειδικών, πίστεψε με, έχει πέσει πολλές φορές στο τραπέζι στα meetings κι αν θέλεις τη γνώμη μου, αυτό μια μέρα θα γίνει. (είναι η ζυγαριά που σου ανέφερα παραπάνω).
ΥΓ. Και επειδή συγχύζομαι με τη συχνότητα που βλέπω -ελαφρά τη καρδία- να αναρτώνται προσβλητικά ή συκοφαντικά προς το e-psychology μηνύματα, και επειδή επίσης συγχύζομαι να λαμβάνω διάφορα ιδιωτικά μηνύματα, επιθετικά και ειρωνικά, παρόλο που αν θέλεις, δε μου πέφτει λόγος, γιατί δικό μου ΔΕΝ είναι, θέλω να σου θυμήσω ότι:
Το e-psychology έχει συμβάλει τα μέγιστα, τα τελευταία χρόνια, στην αποτροπή περισσότερων από 20 αυτοκτονιών που έχουν ανακοινωθεί εδώ.
Το e-psychology έχει βοηθήσει συμβουλευτικά -δωρεάν εννοώ- παρέχοντας ένα πρώτο επίπεδο στήριξης, σε περισσότερα από 5.000 emails συμπολιτών μας.
Το e-psychology -και αν θέλεις, το φόρουμ αυτού- έχει προσφέρει ανακούφιση ή βοήθεια ή συμπαράσταση, σε πάνω από 10.000 θέματα που έχουν αναρτηθεί.
Αυτά και κλείνω γιατί δεν θέλω να συγχυστώ περισσότερο.
Καλή χρονιά φίλε μου. Μικρός, πίστευα ότι οι άνθρωπο, κάθε αρχή του χρόνου, γίνονται καλύτεροι άνθρωποι, πιο ευγενικοί και καυγαδίζουν λιγότερο.
Φαίνεται -αν κρίνω από τις πρώτες 8 ημέρες του 2015 στο φόρουμ-, πως τα παιδικά όνειρα δε βγαίνουν αληθινά.
Άντε τώρα, συνέχισε να κυνηγάς κύκλωπες και λαιστρυγόνες.