Originally Posted by
καθρεπτης
Σπύρο δυστυχώς το σημαντικότερο πράγμα είναι η εργασία, κι εγώ τώρα που την έχασα το κατάλαβα. Εκτός από τα αυτονόητα που χάνεις, τα οποία είναι την ικανότητα του να μένεις μόνος και γυρνάς στους γονείς όποιες κι αν είναι οι συνθήκες που επικρατούν εκεί, χάνεις τα χόμπυ σου μιας και τα περισσότερα θέλουν χρήματα, χάνεις τους φίλους σου γιατί δεν μπορείς να τους ακολούθησεις σε τίποτα και μακροπρόθεσμα τους χάνεις τελείως, χάνεις την υγεία σου και γιατί αρρωσταίνεις πιο εύκολα λόγω διάθεσης και έλλειψης θέρμανσης και δεν μπορείς να πας σε γιατρό, χάνεις τα πάντα... κι εγώ νόμιζα πως το παν δεν είναι τα χρήματα... και όντως δεν είναι το παν τα παραπάνω χρήματα, αλλά τα χρήματα που χρειάζονται για να ζεις στην κοινωνία κι όχι απλά για να τρως φακές και μακαρόνια είναι το παν... και μέχρι να τα στερηθείς δεν το καταλαβαίνεις... ούτε κι εγώ το καταλάβαινα...
Όσο για το θέμα του τόπικ... κι εγώ αυτό φοβάμαι... μπορεί να την "βρίζω" την μάνα μου, αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στην χώρα... και στο σημείο που έχω φέρει τον εαυτό μου... σκέφτομαι πως αν πεθάνει η μάνα μου και χάσω αυτό το σπίτι... δεν ξέρω τι θα κάνω... δεν ξέρω... και το θέμα είναι πως εγώ προσπαθώ κι όλας και δεν μπορώ να ανοίξω μια πόρτα...
Μπράβο ρε δελφίνι που άλλαξες νι