Βγήκε ημερομηνία της πρεμιέρας της 2ης σεζόν;;; Το 'χουν παρακάνει αυτοί οι Γάλλοι! Από το Δεκέμβριο του '12 φτάσαμε Γενάρη του '15 :@
Printable View
Βγήκε ημερομηνία της πρεμιέρας της 2ης σεζόν;;; Το 'χουν παρακάνει αυτοί οι Γάλλοι! Από το Δεκέμβριο του '12 φτάσαμε Γενάρη του '15 :@
Ειπαν στο πρωτο τρίμηνο του 2015 θα βγει !
(Μα αυτό το σκατοπαιδο ο Βικτόρ δεν θα έχει πάει γ' γυμνάσιου πια; να δω πως θα καλύψουν το μεγάλωμα των μικρών πρωταγωνιστών )
...μνημόνιο μήπως ξέρεις τίποτα για το ντάουτον άμπει? (και το γκρεις ανατομυ εχει καιρό να βγάλει επεισοδιο φακ)
Δεν την ξέρω αυτή την σειρα Θεοφανία.. Καλά όσο αφορά το Γκρέις ανατομυ δεν βλέπεται πια έχει μπεί ο Φώσκολος στα σενάρια! Την σειρα που είπε η psy66 θέλω να αρχίσω να την βλέπω.
Αν έχει κανείς να προτείνει καμιά καλή να το κάνει.
Δραματικές ή μεταφυσικές .. Βέβαια εγώ μπορεί να επιλεξω να ξεκινησω μια σειρά μόνο επειδή παίζει κανένα μανουλομαναρο :-)
supernatural
Ολο το προγραμμα για τα μπαζα . Καμμια ξενη ταινια αν πετυχω στο star , η κανα ντοκυμαντερ στο NERIT η στο σκαι . Παλια εβλεπα ραδιο-αρβυλα , αλλα σκαρτεψαν κι αυτοι .
Ναι, δυστυχώς οι παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης γενικά είναι 30 χρόνια πίσω συνήθως...πολλές από αυτές δεν βλέπονται!
Εγώ τα μόνα που μπορώ να δω από ελλ. σειρές είναι το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" και το "Κάτω Παρτάλι".
Από ξένες παίζει η Νεριτ κάποιες πολύ καλές.
Broadchurch (μόλις τελείωσε)
Τhe Hour (κι αυτό τελείωσε)
Οι Αταίριαστοι - The Misfits (κατά τις 00.20)
Από τα άλλα βλέπω "Αυτοί που επιστρέφουν" και καμιά φορά NCIS & Criminal Minds.
Κάποια άλλα που λέτε δεν τα παίζει η τηλεόραση (δυστυχώς)...
μεταφυσικες, το penny dreadful ειναι παραγωγαρα, με ηθοποιαρες, απιστευτα γυρισματα κλπ. το στορι ειναι λιγο τσιρκο βεβαια, αλλα ειναι πολυ εντυπωσιακη και ατμοσφαιρικη σειρα.
αααα ξεχασα μια που λατρευω:
case histories.
bbc αγαπημενο, γυρισμενο στο εδιμβουργο κυριως. τυπου αστυνομικη, αλλα με σχεσεις, χιουμορ, καταραμενους αυτοκαταστροφικους τυπαδες, κλπ.
(το μανουλομαναρο ειναι ο benedict στο sherlock holmes)
Ναι, το ξέρω Remedy, αλλά δεν είναι κρίμα;
Όλα τα καλά να πρέπει να τα βρίσκεις στο internet;;
Κι όλοι αυτοί οι παρουσιαστές, παραγωγοί κλπ. να χρυσοπληρώνονται τόσα χρόνια στην Ελλάδα;;; Για να μην πάω στο χώρο της Μουσικής (και φύγουμε off topic)...