Εγώ που έχω άτυπη ψυχωτική διαταραχή και με παρακολουθούσαν στο κψυ για έναν χρόνο μπορώ να πάρω επίδομα,( παίρνω το σολιάν);;;
Printable View
Εγώ που έχω άτυπη ψυχωτική διαταραχή και με παρακολουθούσαν στο κψυ για έναν χρόνο μπορώ να πάρω επίδομα,( παίρνω το σολιάν);;;
@ολγα νοσηλειες εχεις?
πες τους να δηλωσουν παρανοιδη σχιζο ωστε να ακουγεται πιο βαρυ
Νοσηλείες σε νοσοκομείο όχι δεν έχω, αλλά το κψυ είναι σαν νοσοκομείο. Αν έχεις το επίδομα μετά μπορείς να δουλέψεις;
οχι για οσο παιρνεις επιδομα μονο μαυρη εργασια μπορεις να κανεις.. εκτος βεβαια αν το διακοψεις
Γιατι να με βγάλουνε με παρανοική σχιζοφρένεια το "άτυπη ψυχωτική διαταραχή" δεν είναι σοβαρό; Εγώ πάντως δεν μπορώ να εργαστώ από παντού με διώχνουν.
κοιτα ατυπη θεωρειται οτι δεν εχεις τα βασικα συμπτωματα πχ ψευδαισθησεις που φερνουν αναπηρια. ακουγεται πιο λαιτ γιαυτο πες τους να δηλωσουν σχιζο
Πηρα γνωματευση για κρισεις πανικου με αγοραφοβια αλλα γραφει για "στρατολογια" μιας και το θελω για το στρατο, μπορουν να το δεχθουν και στο ΚΕΠΑ μηπως το χαρτι ή οχι ?
όχι, ζήτα άλλο
Α γινεται αυτο χωρις εξεταση εκ νεου ? Για κρισεις πανικου με αγοραφοβια τι ποσοστο πιστευετε να παρω ?
εγω πιστευω 33,3% χωρις να ξερω κατι επισημο
καπως επισημα πιστευω 25%
δε θα κανω αιτηση τλκ γιατι μπορω να ασφαλιστω για 2 χρονια ακομη στον ΕΟΠΥΥ οποτε το βλεπω για αργοτερα
Εχεις εννσημα?Μπορεις να κανεις σε συνενοηση με τον γιαττρο σου να κανεις εικονικη εισαγωγη σε ψυχιατρειο και να παρεις συνταξη αναπηριας.Παρε τηλεφωνο στο τεβε ικα που σκατα εισε και μαθε ποσα ενσημα χρειαζεται αναλογα με την ηλικια σου δελφινι.Ειναι γυρω στα 530 η κατωτατη.
@γειά παιδιά απντειτ
Έδωσα χαρτιά στο νοσοκομείο να μου κανουν το φάκελο
Αντε να δούμε τι θα βάλουν οι γιατροί
Έχω άγχος γμτ
Καλη επιτυχια εσωτερικη.αν και θα το παρεις σιγουρα