Originally Posted by
lemonpie13
ναι αυτο ισχυει... τωρα μιλαμε 2 με τρεις φορες την εβδομαδα αλλα πλεον καθε φορα που βλεπομαστε δε μπορω να ειμαι χαλαρη γιατι δεν ξερω τι πραγματικα αισθανεται και αν ειμαι οπως ημουν παλια μετα αισθανομαι χαζη οποτε συνεχεια πηγαινω την κουβεντα προς τα εκει κι αρχιζω να παραπονιεμαι ... κι εγω με βρισκω πλεον κουραστικη... πολλες φορες του εχω πει να κανουμε διαλειμμα καποιων μηνων... αλλα ποτε δε μπορεσαμε ... δεν ξερω ομως αν ειναι για το αν με θελει η για το οτι δεν του ετυχε κατι καλυτερο ... α, και καποιες φορες μου δινει την αισθηση οτι κραταει επαφη μαζι μου γιατι δεν εχει βρει κατι αλλο... αλλα αν τον ρωτησεις λεει οτι δεν ψαχνεται... βασικα δεν ξερω τι απο αυτα που λεει ισχυει και τι οχι... και πολλες φορες ελεγε , α, δεν ξερω τι αισθανομαι ! εχουμε παρολα αυτα αναπτυξει κατι βαθυ άλλα εχει αλεργια στο να '' είμαι το κορίτσι του '' άλλα εγώ θέλω μια σταθεροτητα και ασφαλεια, οπότε δε μπορω να ειμαι ευχαριστημενη... γιατι στην προσπαθεια του να δειξει οτι δε θελει σχεση με απορριπτει... κι οταν του λεω να χωρισουμε και μπορει μετα απο χρονια να ξαναβρεθουμε .. λεει οτι τοτε θα εχω βρει αλλον με τον οποιο θα ειμαι για πολλα χρονια μαζι... και θα με χασει.. πιστευω οτι αν ηταν στην ηλικια μου δε θα υπηρχε τοσο μεγαλο προβλημα και θα ηταν πιο απλα τα πραγματα... αλλα ειναι και απο τους πιο ιδιαιτερους ανθρωπους που εχω γνωρισει και δε θα ηθελα να τον χασω η εστω οχι για παντα...