Νταξει παιδια, η ζωη εχει πολυ αναποφευκτο πονο και μεγαλες συμφορες συμβαινουν πολυ κοντα μας. Αυτο ακριβως ειναι που με κανει να συνειδητοποιω οτι καθε φορα που ειμαι υπερευαισθητη με τον εαυτο μου και παθαινω κρισεις και σφαδαζω και χτυπιεμαι και αφηνω το αγχος να μου τρωει το χρονο διαπραττω υβρη προς αυτους που εχουν πραγματικα προβληματα. Ακριβως λοιπον επειδη η ζωη εχει αυτες τις στιγμες (η και χρονια) αναποφευκτου πονου πρεπει να κραταμε μια αξιοπρεπη, αισιοδοξη και οταν χρειαζεται αυτοειρωνικη σταση, ετσι ωστε να μην την αφησουμε να παει χαμενη γιατι υπαρχουν υπεροχα πραγματα σ αυτην. Επισης βοηθωντας τους αλλους ξεχναμε τα δικα μας προβληματα. Τελος, ναι, μπορει να ειναι υβρις αλλα δεν πρεπει να αυτομαστιγωνομαστε. Δεν μπορουμε να παρουμε ποτε πισω τη χτεσινη μερα μπορουμε ομως να συγχωρουμε τον εαυτο μας και να μην ταιζουμε στο οποιο τερας και τη σημερινη και την επομενη. Εγω ειμαι της γνωμης οτι ολα μπορουν να ξεπεραστουν αλλα συμφωνω με τη mnimonio οτι πρεπει να αποδεχτουμε αυτη την πλευρα του εαυτοτ μας προκειμενου να ζησουμε με αυτην μεχρι/ αν να την ξεπερασουμε. Καληνυχτα..