Originally Posted by
nikiii
Σιγά σιγά ηρέμησε με εμένα δεν με ενοχλεί τόσο κι άρχισε κάπως να με καταλαβαίνει ότι κι εγώ είμαι κάποιες φορές σε δύσκολη θέση με το σπίτι μου. Έγινε μια παρεξήγηση όταν πήγαμε μεταξύ τους(όχι με μένα) κάθησα και μίλησα ήρεμα με τον πατέρα μου για να βοηθήσω την κατάσταση κι εκείνος με την μάνα μου και την αδερφή μου ήταν μέσα σε άλλο δωμάτιο και άκουγαν. Κάποια στιγμή όταν βγήκαν. Η αδερφή μου μου είπε ενώ χαμογελούσε ότι ο άντρας της τους είπε ότι προτιμά να κάθεται να συζητά μαζί μου παρά μαζί τους. Σε κάποια πράγματα ταιριάζουμε και το έχει πει όπως στο ότι μας αρέσουν και τους δύο τα ζώα κι ότι κρατάμε για τον εαυτό μας τα προβλήματα μας. Στην αρχή την μια ήταν εντάξει μαζί μου και την άλλη μου έσκαβε το λάκκο. Όταν έκανε για πλάκα η μάνα μου να του αναφέρει ότι κι εγώ μπορεί να βρω κανέναν γαμπρό. Αγχώθηκε και απέφευγε να συζητήσει και κουνούσε το πόδι του. Κάποιες φορές με υποστηρίζει και καταλαβαίνει από τα μάτια. (αυτα δεν τα θεωρώ άσχημα) Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι και τους ντρέπομαι. Τουλάχιστον θα μπορούσε να είναι πιο διακριτικός σε κάποια πράγματα. Εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι με τον άντρα της αδερφής μου. Ούτε και σκέφτηκα καμιά φορά κάτι διαφορετικό. Δεν θέλω αν υπάρχει τέτοιο θέμα κι αν δεν το έχουν σκεφτεί ότι θέλω να πάρω και προκαλώ τον άντρα της και θέλω να χαλάσω τον γάμο της. Τώρα πάλι θα έρθουν το Μάρτιο. Είναι φορές που είναι καλός αλλά δεν παύουν να με έχουν πληγώσει όσα έχει πει ενώ δεν με γνώρισε σαν άνθρωπο. Μπορεί να μην είμαι τόσο σταθερή στις σχέσεις μου και να μην εχω προσδιορίσει ακόμα τι θέλω για την προσωπική μου ζωή αλλά πριν μισό χρόνο όταν πήγαμε εκεί και ήμασταν μόνο εγώ η μητέρα μου και η αδερφή μου είπε ότι ο πεθερός της είπε ο γιος του να διάλεγε εμένα της είπα εγώ δεν θα κοίταζα πότε τον άντρα της αδερφής μου και λέει το ξέρω ότι δεν θα το έκανες.